Odjezd+Letadlo+Příjezd 16 kapitola

132 5 0
                                    

Ten týden utekl jako voda. A už je zase pátek. Mamka s otcem byli na začátku proti tomu ale pak jsem je nakonec přece jen přemluvila. Takže se jede už se moc těším jo a rodiče mi napsaly omluvenku že nejdu do školy pátek, pondělí,středu a čtvrtek. Super aspoň neuvidím Asley a nebudu poslouchat nudné věty učitelů a aspoň se vyspím, aspoň doufám, pokud vím tak mě Natka furt budila. Jestli mě zbudí tak uvydi jak ji zlechtam. Sice jsem letadlem jen 1 letěla a pak na zpatek tak to bylo vlastne 2 tak mám z toho trošku věči strach jinak jako v poho. Právě stojíme před letadlem v dlouhé řadě. Nakonec nás pustily a nasedly do letadla. Trochu jsem se třásla jak jsem na stupovala. Sedla jsem si k oknu a vedle mě Marcus. A před nás si sedla Natka s Martinusem. Jak jsem si ji prohlížela moc nadšená nebyla že je v letadle ale jak se na mě podívala tak se usmála a sedla si taky k oknu. Připoutala jsem se a tiskla pořádně ruku od Marcuse,, ty jsi nikdy neletěla letadlem" prohlížel si mě Marcus,, jo letěla 2 ale mám furt ztrach" a koukala se na něj,, tak se o mě opri a drž mě za ruku" a starostlivě se podíval oknem ven. Najednou letadlo se vzneslo, měla jsem zavřené oči. Pak je ale otevřela, nemusím je mít furt zavřené celou cestu. Měla jsem takový divný pocit, protože letadlo se vznášelo v oblacích a zem byla několik kilometrů od nás,, hle koukej" a ukázal na Matku a Martinuse,, možná nám to i vyjde" usmál se a věnoval mi polibek,, v tom taky doufám" usmála se a opřela se o jeho rameno.
Jsme tady

Asi jsem usnula protože mě Marcus budí,, jsme tady" a ucítila jeho teplý dech na krku,, no jo už jsem v zhuru" řekla jsem a promlula si oči. Právě jsme přistály. Vzaly jsme si kufry a pro nás jelo jedno velké černé auto. Nasedly jsme do auta a jelo se. Pak se auto zastavilo před velkým hotelem. Šli jsme na recepci a obednaly si pokoj. Marcus má se mnou a Martinus s Natkou. Vzaly jsme si klíč a šli každý do svého bytu.,, Wau" zaradovala jsem se. U dveří byla koupelna se záchodem. Pak pokoj s manželskou postelí velká televize, sedačka stůl, květiny a velký balkón. Byla tam fakt hodně hustá vyhlídka na moře a pláže (pokoje jsou všude stejné). Lehla jsem si a Marcus vedle mě.

Pohled Natky
Super, bezva ta Danča to asi udělala schválně že jsem s Martinusem. Ona toho využila že ho miluju a tét jsem s ním v pokoji v bytě. Jako jsem ráda ale nevím jak to mám říct Martinusovy že ho miluju ale zas nechci abych to v sobě dusila. No to bude ještě dobrý, jsem zvědavá co ještě Danča vymyslí.

Marcus&MartinusWhere stories live. Discover now