Tajný kluk/ 3 kapitola

250 6 1
                                    

Vzbudila jsem se velmi brzo protože bylo teprve 6:16. Lehla jsem si a zavřela oči, nemohla jsem vůbec usnout. Tak jsem vylezla z poschodovky a pomalým krokem ke koupelně, osprchovala jsem se, udělala hygienu, vlasi si dala do copku a jen málo nalíčila. Potichu jsem otevřela dveře a šla se převléct. Vzala jsem si ze skříně tílko a kratasy. Sedla jsem si na pohovku a pustila si písničky od Marcuse&Martinuse,, ten jejich hlas a ta písnička" začala jsem se červenat ale nevšimla jsem si že vedle mě sedí holky,, ahoj rajče" zasmála se Kate,, jsi červená" dostala záchvat smichu až Kate a Natka spadli na zem. Jen jsem přikročila očima a lehla si na pohovku. Zavřela jsem oči,, ta jejich písnička je Boží" usmála jsem se. A jen se pohybovala do rytmu,, achjo" zesmutněla jsem protože já je nikdy nepotkala a to bydlím taky v Norsku,, tak ráda bych je vydělá" ukapla mi slza ale rychle ji setrela protože se na mě Natka koukla,, neklepal někdo" nadzvedla obočí a furt se koukala na mě,, jdu otevřít" usmála se Kate,,kdo to je" postavila se Natka a šla ke dveřím za Kate,, nikdo tu není" pokrčila rameny Natka ale pak si všimla že něco leží na zemi,, co to je" a zvedla něco ze země. Byla tam obalka a na ní jméno Pro Danču .,, Dany to je pro tebe" a podala mi obálku, jen jsem si ji přihlížela a potom otevřela,, wau" usmála jsem se a četla papír co byla v obálce po tichu

Pro Danču
Ahoj asi se divíš proč ti to píšu. Takže... Jak jsem tě poprvé vyděl hned jsem se do tebe zamiloval. Máš tak krásné hnědé oči a ty tvé čokoládové vlasy. Hodně se mi líbíš, ale neřeknu ti jak se jmenuju budu tajemný. Ale řeknu ti že mi je 17 let at jen víš. Doufám že tě znova uvidím, a budeš se tak krásně usmivat. Když ti někdo ublíží tak se proti nemu postavím. Jsi strašně hodná, milá, krásná dívka kterou jsem kdy vyděl nebo botkal. Ahoj

Když jsem to četla nemohla jsem tomu uvěřit. Seděla jsem tam jen s otevřenou pusou a furt četla ten papír,, co tam je napsané" zajímala se Kate,, jo co tam je",, to vás nemusí zajímat" odfrkla jsem si a schovala papír za zády,, tak promin" řekla Kate trochu podrážděně a šla ven. V chatě jsem zustala sama ani nevím proč. Najednou slyším pisknutí píšťalky, rychle jsem se obula a běžela na hřiště,, takže děti tet jdeme na snídani a jinak máte volno" řekl nám Alex. Sedla jsem si k holkám a jedla rohlík se salámem. Furt jsem cítila něčí pohled, otočila jsem se ale nikoho nevydělá. Snědla jsem snídaní a šla s holkama do naší chatky. Lehla jsem si a jen přemýšlela kdo by to mohl být. Pustila jsem si od dvojčat písničky GIRLS.,, Jsem do Marcuse zamilovaná" ale tohle se nikdy nestane že bych s ním žila. Slyším zase klepání, pomalu otevřu dveře ale nikdo tam není jen na zemi obálka,, kdo to je" vzala jsem si obálku a začala číst.

Pro Danču
Ahoj vím že nevíš kdo jsem ale brzo se to dozvíš. Jen ti chci říct že se nemusíš na snídani otáčet. Stejně mě neuvydíš. Ale už brzy ano budu se těšit dnes o půl noci přijď na hřiště :-).

Sedla jsem si na pohovku a obálku schovala,, co jsi to držela v ruce" nazvedla obočí Kate,, nic jen nějaký papír" usmála jsem se falešně,, aha" řekla trochu nejistě. Jen jsem si oddychla a dala obálku pod moje trička. Sice ani nevím kdo to je ale chci ho poznat.

O půl noci
Za chvíli je půl noc a čekám ve tmě na hřišti v krásných šatech. Dnes byla diskotéka tak vsichni tancovaly. Sedla jsem si na lavičku, zavřela oči a užívala si tmu a čistý vzfuch najednou jsem cítila na očích něčí ruce,, kdo to je" ozvalo se,, já nevím" pokrčila jsem rameny. Najednou mi sindal ruce z očí a musela si zvyknout na tmu. Někdo si sedl vedle mě a jen tak si mě prohlížel,, ehm ahoj" řekla jsem,, ahoj to jsem já co jsem ti posílal ty dopisy" usmál se na mě,, aha" úsměv jsem mu oplatila,, jsi roztomilá jak se usmíváš",, děkuji" zacervenala jsem se. Byli jsme tak blízko vedle sebe.

Marcus&MartinusOnde histórias criam vida. Descubra agora