deel 2: ontmoeting

6.1K 143 8
                                    


Pov Zita
'S morgens wordt ik wakker met de zonnestralen die in mijn ogen stralen. Ik besluit om uit bed te komen en te douchen na het douchen kleed ik me aan een zwarte skinny jeans en een witte krop top. Daarna ga ik naar beneden voor mijn ontbijt en zie mijn beta en gamma met hun mate al aan tafel zitten eten. "Goede morgen"zeg ik vrolijk, ze zeggen dan ook allemaal in koor goede morgen terug. Een kwartier later zijn we klaar met ontbijt te eten en ik besluit om naar buiten te gaan even lopen. Ik verander in mijn wolf ik ben een witte wolf met zwarte oren en grijze poten, ik ben ook groter dan de meeste Alpha mannetjes en heb zilveren lijnen. Dan besluit ik te gaan lopen tot ik gestoord word door mijn vader die zegt dat we twee onbekende wolven op ons territorium hebben in het westen. Ik loop er meteen naar toe op mijn snelste.

POV Ray( foto)
Als ik s'morgens wakker word hoor ik mijn beta tegen me schreeuwen dat we een rogue hebben in het oosten. Meteen verander ik in mijn wolf en ga er op af als ik hem zie Rent hij weg en ik ren achter hem aan. Na een kwartier van achtervolgen merk ik dat ik in een andere roedel hun territorium zit. Meteen als ik het merk word de rogue vermoord voor mijn ogen door ik denk de beta van de pack. Dan pas merk ik dat ik omsingeld ben door wolven, dan raakt een heerlijke geur mijn neus het ruikt naar warme Coco en kaneel. Vanbinnen hoor ik mijn wolf mate mate mate roepen, ik kijk terug naar omhoog en zie een prachtige wolf staan ze is groter dan mij wat me heel erg verbaasd aangezien ik al een grote Alpha ben. Ze kijk me aan en vraagt wie ik ben, ik antwoord met Alpha Ray en zie haar blik bang worden en dan neutraal. Meteen daarna vraagt ze of ik mee kom.

POV Zita
Als ik aankom op de plek reuk ik een overheerlijke geur het reukt naar het bos als het net geregend heeft. Ik voel mijn wolf blij roepen mate mate. Meteen vraag ik wie hij is hij antwoord met "Alpha Ray" mijn ogen krijgen het ineens een beetje bang mijn mate is een bloeddorstige wolf. Ik denk in mezelf misschien kan ik hem veranderen en mijn wolf word opnieuw terug blij. Ik kijk hem recht aan in zijn goude ogen en zeg dat hij mee moet komen.

Hy ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vinden.
XXX bunnyJ8 🐇😁

Alpha In Love (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu