Poloin'e Gidiş

271 26 26
                                    

  Bu bölüm biraz geç geldi. Kusura bakmayın. Ama bu bölümü yazmadan önce çok devam etsem  mi etmesem mi diye ama sonra gelen yorumları tekrar okuyunca devam etmeye karar verdim. Hikayeye katkıda bulunmak isterseniz bana mesaj atmanız yeterli olur. İyi okumalar.  :)

       10. Bölüm

Nasıl gidebiliriz diye düşünürken. Elisa bana bakıp " ne düşünüyorsun bu kadar" dedi. " Oraya nasıl gideriz onu düşünüyorum. "

Yuu sakin sakin enju ile konuşuyordu. Enju'ya bakıp " Neler konuşuyorsunuz bakalım. " " Yuu ile birbirimizi daha iyi tanımaya çalışıyoruz. " " Onu bırakında Poloin gezegenine nasıl gidebiliriz onu düşünün olur mu? " İkisi de kafasını evet anlamında salladı.

Sanırım Elisa oraya nasıl gideceğimizi bulmuştu. Sevinçle bana bakıp " Sanırım buldum ama nasıl yaparız onu bilmiyorum. " " Ne buldun Elisa. " Bunu söyleyen Yuu'u oldu. Bende merakla Elisa'ya bakıyordum Elisa hemen anlatmaya başladı. "Bunu sen yapacaksın Hyla. " " Nasıl ben yapıcam Elisa. " " Hemen anlatıyordum. Helmund sadece senin rüyalarına giriyor demi." " Evet benim rüyalarıma giriyor." "Sen Helmund'a oraya nasıl gidebiliriz onu sorucaksın. " " Bunu bende düşündüm ama denemekten zarar gelmez demi."

Hepimiz bu planı onayladı ve yapmaya karar verdik. Bu akşam eğer Helmund rüyama gelirse onu Poloin'e nasıl gelicez onu soracaktım. Saate baktım ve saat 4 olmuştu. Enju ve Yuu gitmek için hazırlanıyordu.

Onu onları geçirdikten sonra Elisa ile yanlız kaldık. Elisa bana baktı ve üzgün bir şekilde konuşmaya başladı. "Hyla eğer Poloin gezegenine gidersek ailelerimiz ne olucak bize nasıl izin verecekler bunu hiç düşünmedik." "Evet ama bunu bence Helmund düşünmüştür." "Evet ama onunla nasıl konuşucaksın." " Sanırım onunla zihin okuma yolu ile konuşabilirim." Elisa kafası sallamakla yetindi.

Açıkçası ben korkuyorum çünkü ya Poloin'den ya geri dönemezsek diye korkuyorum.

Elisa evine gitmek için hazırlanıyordu. Onu ilk defa bu kadar canı sıkkın görüyordum. Elisa evine giderken arkasında elimi sallamakla yetindim.

Saate baktım ve saat 10 olmuştu bile. Yatmadan önce sıcak bir duş iyi gelir diye hemen banyoya girdim. Küveti sıcak su ile doldurmaya başladım. Sıcak suya girdiğim gibi bütün yorgunluğum gitti. Suda fazla kalmadan çıktım ve giyinmek için dolabın önüne geldim. Kırmızı kazağımı ve kırmızı şortumu giydim. Saate baktım ve saat 10:30 olmuştu. Saçımı kurutmadan yatağa yattım. Ve sıcak uykunun beni sarmasına izin verdim.

------------------------------------

Niye aynı yerdeyim ve Helmund bana bakıp " Sana Poloin'e nasıl geleceksiniz onu söyleyeceğim. "

" Tamam senin dinliyorum. "

" İlk önce sizi Elisa buraya getirecek. "

" Bunu düşündük ama nasıl bizi Poloin'e getirecek onu söyler misin?"

" Onu sen sağlayacaksın Hyla."

"Peki bunu nasıl yapıcam. "

" Bunu hemen söyleyeyim ben sadece senin rüyalarına girebiliyorum. Bu yüzden sana anlatacağım sende sana anlattıklarını Elisa'ya anlatıcaksın."

" Tamam seni dinliyorum. "

" İlk önce burası Poloin yani burayı Elisa'ya anlatabilirsen. Buraya çok kolay bir şekilde gelebilirsiniz. Ama başka bir yolu daha var. Bu yol çokta kolay bir yol değil. Buraya bir iksir yapıp öyle de gelebilirsiniz."

" Peki bu iksiri nasıl yapıcaz."

"Bu iksiri yapmak için çok uğuraşacaksınız. İlk önce bence iksir yolunu seçmeyin. Çünkü bu yol çok tehlikeli."

"Tamam o zaman Burayı Elisa'ya anlatıcam ve böyle gelicez olur mu? "

" Tamam bence de öyle yapın am buraya ne kadar erken gelirseniz o kadar iyi olur. "

" Peki son bir şey sorucam. Ailelerimize ne diyeceğiz."

" Bu çok kolay siz bizim gezegenimizde bir gün geçirdiğinizde sizin dünyamıza 1 saniye geçmiş oluyor. "

" Tamam o zaman yarın Poloin'e geliyoruz. "

" Bunu duymak beni sevindirdi. Yarın görüşürüz. "

" Görüşürüz. "

------------------------------------

Gözlerimi açtım ve saatte baktım saat 9 olmuş. Hemen duj almak için banyoya girdim. Çıktıktan sonra dolaptan kırmızı dar bir kazak beyaz dar bir pantolon giydim ve ayakkabılarımı giyip Enju Elisa ve Yuu ile buluşmak icin evden çıktım. İlk önce Elisa'yı aldım ve Enju ve Yuu ile buluşmaya giderken rüyamda gördüklerimi anlatmaya başladım. Elisa kafasını salladı. Bu arada Enju ve Yuu ile buluşacağımız yere gelmiştik. Onlarada anlattıktan sonra onlarda kafalarını salladı.

Ve Poloin'e gitmek için bir saat ayarladık. O saat gelene herkes eşya almak için evlerine gitti. Bende Elisa ile yolda yürürken hiç konuşmadık. Elisa'yı evine bıraktım ve kendi evime doğru gitmeye başladım. Evin önüne gelince anahtarımı çıkarıp kapıyı açıp eve girdim. Ve odama gidip bir kaç eşyayı valize koymaya başladım. Telefonumu şarj aletimi dizüstü bilgisayarımı ve onun da şarj aletini aldım. Evden dışarı çıkmak için kapıya doğru yürümeye başladım. Elisa ile yolda yürürken ona Poloin'i anlatıyordum. Rüyada gördüğüm yeri anlatıyordum .

Yuu ve Enju'yu da aldıktan sonra evlerimizin yakınında olan ormana gittik. Ormanın derinliklerine doğru giderken uzun zaman geçti ve saat 10 oldu. Ben konuşmaya başladım. " Burası iyi burda Poloin'e geçiş yapabiliriz. "

Hepsi kafasını salladı. Ve birbirimizin ellerini tutup gözlerimizi kapadık. Elisa da gözlerini kapadığı anda birden bit şeyler olmaya başladı ve Elisa bize gözlerinizi açabilirsiniz dediği anda karşımızda Helmund vardı.

10. Bölüm bu kadar uzun bir aradan sonra yazmak iyi geldi.  Kendimi tutamayıp uzun bir bölüm yazdım. Bu arada 10 bölüm oldu nice daha çok bölümlere sizleri seviyorum hikayemi okuyup oylayan ve destek veren herkese çok teşekkürler. Bölümü beğendiyseniz oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın. :) Tolga

Efsanevi YılHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin