Özel Güçler

394 24 14
                                    

Biliyorum önceki  bölüm biraz kötü oldu. Ama bu bölüm de tam bir girişe yani fantastiğe başlıyorum. İyi okumalar.

  7. Bölüm

Aklımda hep o ses var birde o sesi duyduğum günden beri kendimi çok enerjik hissediyorum. Bunun nedeni ne olabilir diye düşünürken. Elisa bana bakıp " Yine ne düşünüyorsun " dedi.

" Garip sesi ve ondan sonra kendimi neden bu kadar enerjik olduğumu düşünüyorum. "

" Nasıl yani anlamadım. "

" Bende biliyorum ama Elisa kendimi çok enerjik hissediyorum. "

Birden öğretmenin bize baktığını hissettim. Ama sanki hocanın düşüncelerini okuyabiliyordum. Bu nasıl oldu bilmiyorum ama bi sonraki ders arama varmış. Hemen Elisa'ya bunu söyledim. Elisa beni dinledi ve bu nasıl olur diye düşünmeye başladı. Bu sırada zil çaldı. Ben hemen Yuu ve Enju'yu cağırdım. Ve olayı anlattım.

Enju ve Yuu nasıl olduğunu düşünmeye başladılar. Bu arada zil çaldı. Ve hoca bir kaç öğretmenle içeri girdi.

" Evet çocuklar bu ders arama var."

Elisa Yuu ve Enju bana bakakaldı. Bunu bende anlamadım ama nasıl olurda bunu biliyordum. Elisa hemen bunu nasıl yaptın diye bi bakış attı. Bende nerden bileyim gibi bi bakış attım. Enju ve Yuu konuşuyorlardı. Birden ne konuştuklarını duymaya başladım. Ama galiba konuştuklarını değil düşündüklerini duyabiliyordum. Bu nasıl olur. Arama sırası bana gelmişti. Öğretmen üstümü aramaya başladı. Bi şey bulamayınca devam etti. Okul yarım gün olduğu için son derste arama yapmışlardı. Ve arananlar çıkacaktı.

Hepimiz arandıktan sonra okuldan çıkıp cafe'ye doğru gitmeye başladık. Cafe'ye varınca bi masaya oturduk. Garson gelip ne istersiniz dedi. Bende buranın kahvesi güzeldir. O yüzden kahve içelim. Herkese olur anlamında kafasını salladı. Bende garsona dönüp 4 tane kahve söyledim. Garson hemen getiriyorum deyip gitti. Garson 5 dakika sonra elinde kahvelerle geldi. Kahvelerimiz ictikten sonra ayrıldık.

Ben Elisa ile Yuu Enju ile gitti. Elisa'yı evine bıraktım ve kendi evime doğru giderken yine o garip sesi duymaya başladım. Ama nedense artık korkmuyorum. Yoluma devam ettim.  Eve gelince kapıyı açıp eve girdim. Ve her zaman yaptığım gibi bilgisayarı açtım. Bilgisayar açıldıktan sonra facebook, twitter ve wattpad'i açtım. Facebook'ta Enju ike Yuu'e arkadaşlık isteği gönderdim.

Bilgisayarda otururken bir yandan da lol'un guncellemesinin bitmesini bekliyorum. Sanırım yeni karakteri oyuna eklediler. Support olduğum için yeni karakteri yakından takip  ediyorum. Ama uykum geldi bilgisayarı açık bırakıp yatağıma yattım.  

-----------------------

Burası neresi neden karanlık. Karanlıktan çok korkarım. Yine mi o rüyayı görüyorum acaba derken etraf aydınlanmaya başladı. Burası da neresi çok güzel bir yerdeyim ama etrafta kimse yok ne yapacağım burda ileride birileri görünmeye başladı. Gitgide bana yaklaşıyordu. Ama bu sefer ondan kaçmadım. Yanıma geldi ve bana özel gücünü sonunda keşfettin. Dedi

" Ne özel gücü sende kimsin ve neden bahsediyosun. "

" Ben çok uzak bir dünyada yaşanan bir büyücüyüm. Ve soruna gelirsek sen ve arkadaşların bixim dünyamızı kurtarmak için seçildiniz. Ve size özel güçler verdik. Yakında anlarsınız. "

" Peki özel güçlerimiz neler? "

" Senin zihin okuma. Enju'nun görünmezlik. Yuu şekil değiştirme. Elisa'nın ise boyut değiştirme. "

------------------

  Birden uyandım. Ve saatte baktım saat 9 olmuştu.

7. Bölüm de bu kadar. Biraz geç geldi. Kusura bakmayın. Bu bölümde asıl olaya girmeye başladım. Beğendiğseniz oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın. :)

Efsanevi YılWhere stories live. Discover now