betrapt...

546 25 2
                                    


James en Lily zijn al een tijdje 'friends with benefits' en zijn aan het zoenen in een bezemkast tijdens hun dagelijkse ronde door Hogwarts... wat ze niet weten is dat Wolfstar hun is gevolgd... en James zijn onzichtbaarheidsmantel hebben...

( A/N. Okay guys, dit word niet zo als de gewoonlijke short stories, maar een mini verhaaltje. Het kan dus zo gaan worden dat ik dat wel is afwissel. Grtjes bella)

Niemands pov.

James en Lily lopen door Hogwarts voor hun dagelijkse ronde, die ze hebben als hoofdmonitoren. Wat niemand weet, is dat ze hand in hand lopen, aangezien er toch bijna niemand is rond deze tijd. Wat ook niemand weet is dat ze eigenlijk friends with benefits zijn.

Ondertussen lopen Remus en Sirius onder de onzichtbaarheidsmantel en de Marauder map achter hun aan en hebben ze de grootste grijns op hun gezicht, omdat ze al zulke vermoedens hadden dat die twee wat hadden.

"Lilyflower, ik kan nog steeds niet geloven dat je mij ook leuk vind" zegt James. "Nou Jamy, begin dat toch maar te geloven want het is echt zo" "Maar Lilyflower, ik wil dan toch wel bewijs hé" zegt James en trekt Lily een bezemkast in. Wat verder trekken Remus en Sirius de onzichtbaarheidsmantel van zich af en lopen naar de bezemkast. "Remmyyy, we did it! Ach wat hou ik toch van je, je bent geniaal" zegt Sirius. "Maar dat wist ik toch al Siri. En ja, ik hou ook van jou" zegt Remus dan en kust Sirius op zijn voorhoofd. "Okey, ben je klaar Siri, 3-2-1." Ze doen de deur open en treffen James en Lily zoenend aan. Ze laten elkaat snel los en worden super rood. "Nou James, betrapt. Je had het me in ieder geval kunnen vertellen" zegt Sirius dan en loopt weg, samen met Remus.

Nou guys, ik hoop dat jullie het leuk vinden... ik vond het in ieder geval leuk om een keer af te wisselen... no words

Grtjes Bella😘

The Marauders ( short-stories)Where stories live. Discover now