Öncelikle...

49.1K 1.4K 2.8K
                                    


Selamlar!

Yine çook fazla şey oldu ve ben bir yıl kadar sırra kadem bastım evet farkındayım ve bunun için üzgünüm. Ancak bugünkü bölümümüzde ben özür ve açıklama temennisine geçmeden önce söylemek istediğim bir kaç çift laf var.

Öhöm.

~Öncelikle bu kitabı görüpte kütüphanesine indirmiş olan poçik okuyucu: Merhaba!

Umarım kitabı eklemeden önce küfür içeriğini görmüşsündür. Görmediysen bile seni ben uyarayım: Özellikle birinci bölüm olmak üzere kitabın en son hikaye içeren bölümü hariç ağız dolusu küfür bulunmaktadır. Çıtkırıldım benliğiniz ya da piremses kulaklarınız, gözleriniz, kıçınız, başınız... Tüm her şeyiniz bunu kaldıramayacak kapasitede ise sizden açık sözlülükle kitabı kütüphanenizden silmenizi ve arkanıza bakmadan koşmanızı öneririm. Zira ben bir hayli ana avrat yardırmışım. Bu sizi rahatsız etmiş, ediyor ve edecek olabilir. İnanın benim kadar midesiz ve ponçik okuyucu kapasitem bunu kaldırabiliyor hiç telaşınız olmasın
(O muhterem suşilerime ıslak öpüjükler💜 Ben bizi böyle seviyorum^.^)

Bir alt başlık olarakta gördüğüm şu yorumlardan mütevellit -Şekil A ektedir--> "Üfff şimdilerde küfür de mizahtan sayılıyor hiç kitap okumuyor musun?/Bu nasıl mizah sadece küfür var bunda!..."

Tatlım ben bu kitaba 8. sınıfta başladım. Şu anda lise sonum. Sen hesapla yani! Sen denklemlere daha yeni geçerken ben burada küfrediyordum. Açık ve net söyleyeyim mi? Sene taaa 2013 zamanları (kdkdkkd) Evet. Küfür o vakit mizahtan sayılıyordu. İnan benim ve buna gülen insanlar bundan hiç şikayetçi değil. Bize zuzaylı muamelesi yapmayın pls.

~İkinci olarak hakaret sorunsalı.

Evet kitabım sizin tabirinizle 'ergence, çocuk musun sen?, bu nasıl 6M olmuş??, evet bir kitabı daha bırakıyorum, güle güle zaman kaybı!...'

Bebeğim, aşkım, şekerparem... Az önce sen demedin mi kitap 6M diye
(Şşş bırakın yazarınız övünsün..)
Sen kötülüyorsun, yeriyorsun ama o 6M bundan şikayetçi olsaydı bırak 6K'yı ben 6 okuyucu bile alamazdım. (Bilenler bilir ilk başlarda 5 oy için yalvardığım doğrudur.)

Yani sen istediğin kadar kötüleyebilirsin. Okuyan okumuş okumak isteyen okumakta. Sen bunu kendine sığdıramıyorsan o bölümde de senin gocunman lazım güzelim yarası olab gocunuyor ne de olsa!

Yani isterseniz minnoş parmaklarınızı kimsenin sallamadığı destansı yergilerini yapmakla harcamayın. Hayır üstüne alınan yok çünkü hep siz yorulmayın diye söylüyorum. Eleştiriye açık bir insanım çümküm.

~Üçüncü meselem: Yazım yanlışlığı sorunsalları.

Yep. Bazı kelimeleri bilerek çarptırdığım doğrudur. Çünkü ben samimi bir insanım. Şimdi bu kısma 'Samimiliğin bokunu çıkartman mı lazımdı?' şeklinde abananlar olacak.

Evet! Evet bokunu da çıkartırım. Mizacım bu şekil yapabileceğimiz bir şey yok millet.

Bu kitabı yazdığımda dediğim gibi 8. sınıftaydım. Pek parlak bir öğrenci olduğum söylenemezdi. Bazı hatalarımı ciddi anlamda bilmeden yapmışım. O zamanlar sallamıyordum. Hala sallamıyorum.

~Dördüncü mesele: "Git şu kitabı düzelt!"

Nö.

Şimdi. Şöyle ki. Eğer ben bu kitabı düzenlemeye başlarsam biz bu işin içinden çıkamayız. Çünkü komple hikaye akışını ve dialogları da değiştirmem gerekir. Ayrıca ben kitabı 'düzeltmenin' kitabın özünü değiştirdiğine inanıyorum. Yani benim bu kitabı düzeltmem demek artık bu kitap 'Avcunu Yalarsın' olmayacak demektir.

Avcunu YalarsınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin