Karakter Analizii

30.3K 1K 300
                                    

Selamlar pandacıklar kdkdk şimdi ben duydum kii karakterleri unutmuşsunuz. Bu nedenle şöyle minik bir tüm kitap karakterlerini fizikseş ve ruhsal özellikleriyle anlatayım dedim. Öhöm başlıyorum.

-Cemre-

Kumral, ela gözlü, kısa boylu bir şahsiyet. Fazla çılgın ve küfürbaz olmasıyla tanınır. Kızımız laf sokabiliyor. Hobileri arasında sıkılmak, Ayazla uğraşmak, insanları -özellikle Ayazı- su dökerek uyandırmak, Ayazı kesmek, kısaca Ayaz ile ilgili her aktivite vardır. İleri derecede tava ve papkorn kasesi kullanabilir. Bakışla konuşma ustasıdır.

-İrem-

Cemrenin sefgili kamkilerinden biri. Kendisi sarışın mavi gözlü voleybolcu dolayısıylada yzun bir kişilik. Cemreden daha mantıklı bir insandır. Hobileri arasında Cemrenin planlarını göt etmek, Gökhanı kesmek ve Cemreyle saçmalamak bulunur.

-Çisem-

Cemre ve İremin kampta tanıştığı kumral saçlı iyi huylu bir insandır. Aralarındaki en mantıklı ve biraz saftır. Hobileri arasında Cemreyle Ayazı yakıştırmak ve Çağlara şakalar yapmak vardır.

-Çağlar-

Cemrenin kamp servisinde tanıştığı çıcık. Kumral mavi gözlü. Egoist ama taş bir pislik. Hobileri arasında Çisemi kesmek Cemreyle dalga geçmek, paintballda sevdalısının önüne atlamak ve whatsapp grubu açmak vardır.

-Gökhan-

Namı diğer 'Göthan' açık kumral saçlı ve daş bir kişiliktir. Ayazın best kankalarından biridir. Hobileri arasında İrem'in vidyolarını çekmek ve İremi içeren aktiviteler bulunmaktadır.

-Ayaz-

Sehsi bir insandır. İnsan değil meteordur. Aksini idda eden ortamı terketsin. Afroditin amcaoğlu olan bu lütufun hobileri arasında Cemreyi içeren tüm aktiviteler bulunmaktadır. Bunun yanında Ozanla dalaşmak Ozanı göt etmek ve Cemreye bakan her varlığı kıslanmakta bulunur. Yolda bir tane Ayaz görürseni hemen kapın ve yatağınızın altına saklayın zira nesilleri tükendi tükenecek.

-Emre-

Cemrenin abisidir. Biraz salak bir kişilik. Bakışlarla konuşmayı bilmez. Yabancılara -özellikle Lahana- yavşayabilir. Ozanın kankasıdır.

-Ozan-

Cemrenin ex sevgilisi. Yakışıklı bir kişilik. Tavaları göçertebilen bir kafaya sahip. Hobileri arasında Cemreye yavşamak, içip içip Cemrenin kapısına gelmek ve kuzeninin fotoğrafını cüzdanında taşımak bulunur. Ayazdan nefret eder.

-Seda-

Adı geçen bir karakter. Kırmızı saçlı ve dövmeli. Ozanın kuzeni. Ozanla Cemrenin ayrılmasına meden olan yalnış anlaşılma.

-Tuğçe-

Kara kaş kara göz bir kişilik. Hobileri arasında Cemrenin boyuyla dalga geçmek, Cemreye laf sokmaya çalışmak, tanga giymek ve Ayaza yavşamak vardır.

-Su-

Kendisi Tuğçenin yandaşıdır. İremi sevmez. Hobileri arasında tanga giymek, Gökhana yavşamak ve İreme yımrıh atmak bulunur.

-Arzu ve Hakan-

Kamptaki yan kişiliklerdir. Komuşmazlar. Binevi figuran.

-Ayazın Eniştesi-

Kamp rehberi gibisinden bir şeydir. Salak ödülleri olan saçma aktiviteler yaptırır. Hobileri arasında Ayaza telefon toplatmak ve 'çok eğlenicez' demek vardır.

Avcunu YalarsınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin