#1

19 2 0
                                    

Zo dit is het dan, het huis waar ik de komende tijd zal wonen.
het is heel mooi maar ik mis mijn vrienden nu al, en ik weet niet eens of ze me hier mogen. Gelukkig heb ik mijn broer hij kan soms heel vervelend zijn maar toch is hij mijn beste vriend. Morgen begint school al ik ga nu eerst een paar dozen uitpakken en daarna leg ik alvast een kleding setje klaar. Als ik mijn dozen heb uitgepakt en mijn kleding heb klaar gelegd ga ik mijn pyjama aantrekken en in bed liggen, ik check nog even mijn social media en ga gauw slapen.

Trrrriinngggg. Ughh. Niet. Mijn. Wekker.
Oké hail je kan nu 2 dingen doen, of je komt op tijd en ze mogen je óf je komt te laat en ze haten je. Aangezien het mijn eerste dag is kies ik toch maar voor het eerste.
Ik trek mijn kleding setje aan. (zie foto)

Als ik naar beneden loop zie ik mijn broer Tyler die al aan zijn ontbijt zit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik naar beneden loop zie ik mijn broer Tyler die al aan zijn ontbijt zit.
"Kon je niet even wachten ofzo?"  Het enige wat hij doet is vies grijnzen maar Oké ik heb nooit echt zo'n goed ochtendhumeur maar ik bedoel hij kon best even wachten. Aangezien ik een lift nodig heb laat ik het maar en besluit om weer aardig te doen. Ondertussen pak ik zelf het pak yoghurt uit de koeling en stop het in een schaaltje.
"is het goed als ik mee rijd vandaag?" Vraag ik met mijn aller liefste glimlach.
"Jij altijd."  Ik draai met mijn ogen en eet snel veder mijn ontbijt. Ik pak mijn tas en stap gauw bij mijn broer in. Als je je trouwens afvroeg waar onze ouders zijn, ze werken altijd dus je zal hun niet vaak horen. Na ongeveer 10 minuten zijn we er het is een grote school en er staan veel auto's op de parkeer plaats. Best mooi eigenlijk, het ziet er nu al veel moderner uit dan mijn oude school. Misschien gaat het toch wel wat worden hier.
Ik loop samen met mijn broer naar binnen want we moeten toch allebei naar het kamertje van de directeur, als we binnenkomen zien ik een slanke man van rond de eind dertig. Ik dacht dat ze altijd dik en oud waren? "Jullie zullen Tayler en Hailey wel zijn." Ik knik en glimlach naar de man, hij ziet er oprecht erg vriendelijk uit.
"Dit is jullie rooster met de lokalen erop voor de hele week, als jullie iets niet weten of hulp nodig hebben staat mijn deur altijd open!" Wat een lieverd. Ik bedank de man en Tayler en ik pakken beide ons roosters aan, ik moet naar geschiedenis en Tayler naar engels. Dat is lekker nu kan ik zelf mijn lokaal gaan zoeken. Ik geef Tayler snel een kus op zijn wang en loop als eerst naar mijn kluisje, dat klinkt heel gemakkelijk maar geloof me ik heb lang gezocht. Ik stop mijn onnodige boeken in mijn kluis en probeer hem dicht te doen. Makkelijker gezegd dan gedaan. "Ik kan niet eens mijn eigen kluisje dichtdoen laat staan een lokaal vinden." mompel ik. "Ik kan je wel helpen." Zegt een meisje opgewekt, ik schat haar van mijn leeftijd ze ziet er erg goed uit moet ik zeggen. "Dat zou fijn zijn, je bent mijn redder in nood!" We lachen even en dan helpt ze me met mijn kluis, ik voelde me oprecht even dom want ik deed het helemaal verkeerd. Wel ben ik erachter gekomen dat het meisje Amber heet we zitten in dezelfde klas met een ander meisje Brooke, Ik weet zeker dat we goede vriendinnen kunnen worden. Als we het lokaal inkomen loop ik naar de leerkracht en stel mezelf voor, hij verteld dat we vaste plekken hebben dus ik mag kiezen of ik vooraan wil zitten of helemaal achteraan. Ik kies natuurlijk achteraan i mean wie wilt er nou vooraan zitten straks stinken ze naar koffie en rook. Ik loop naar mijn plek en ga zitten, gelukkig zitten Amber en Brooke voor me want anders had ik het echt niet gered, de bel gaat en de man begint te praten als hij zijn zegje heeft gedaan roept hij me naar voor, Oh nee. Dit gaan we niet echt doen toch? Ik neem een diepe adem en loop toch maar naar voren. "Stel je is voor Hailey."
"Oké, nou ik ben Hailey, ik ben 17 jaar oud en woon hier sinds gister." Als de man nog wat wil zeggen komt er een jongen binnen. Hij is best knap. Eigenlijk is hij heel knap.
Hij fluit even en loopt dan naar zijn plek, ik mag hem nu al niet ik bedoel hij kent me niet eens. En hij loopt ook nog eens naar de plek naast mij. Ugh. Dit gaat een moeilijk jaar worden. "Hailey, wil je dat nog even herhalen voor die jongeman die wéér te laat is." Ik schud mijn hoofd. "Nee sorry meneer, hij is te laat niet ik." Iedereen kijkt me met grote ogen aan maar ik negeer het en loop nonchalant terug naar mijn plek, De man begint met zijn uitleg en ik pak mijn schrift. "Je bent pittig daar houd ik wel van." Ik kijk geïrriteerd op naar de jongen en ga weer veder met aantekeningen maken de rest van de les negeer ik hem en zijn opmerkingen. Als de bel is gegaan pak ik mijn tas en loop naar Brooke en Amber toe, als we het lokaal uitlopen beginnen we te kletsen en zo verlopen de meeste lessen tot de pauze we lopen naar de aula en gaan zitten aan een tafel. "Ik ga even naar mijn broer om te kijken of het goed ging ik ben zo terug." Ze knikken en ik loop naar Tyler zijn tafel waar hij zit met nog twee jongens. "Hee Tyler, gingen je lessen goed?"  Hij knikt. "En bij jou? Heb je vriendinnen gemaakt?"
"Natuurlijk." Zeg ik met een arrogante grijns. Hij lacht en stelt me dan voor aan zijn vrienden. Een van hun is de jongen uit mijn klas, hij heet Jake. Ik stel me terug voor en zeg ze allemaal gedag. Ik loop snel terug naar de meiden.

Het is nu 16:30 en ik ben eindelijk thuis, ik trek mijn huispak aan en ik FaceTime de meiden, we maken samen huiswerk en we kiezen wat we morgen aantrekken. Na 1 uur sluit ik af en loop naar beneden. Tyler is bij zijn vrienden dus ik ben vanavond alleen. Ik bestel een pizza en zet een film op via Netflix. Rond 22:00 komt Tyler thuis ik heb op hem gewacht, ik geef hem een kus en ga naar boven ik kijk nog even op Snapchat en Instagram en het verbaast me hoeveel verzoeken ik heb. Ik accepteer ze en leg mijn telefoon weg, morgen een nieuwe dag!

Dit was mijn eerste hoofdstuk ik hoop dat je het leuk vond, tips zijn altijd welkom maar haat is niet nodig.💓

Changing the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu