- Tatil -

4.4K 230 79
                                    

( Multimedia ; Dubai )

Bakışlarımı  yanan kavurucu ateşten ayıramazken bedenim sinirden uyuşmaya başlamıştı . Yumruklarım sıkıca iki yanımda durmaya devam ederken gözlerimi kırpmadan güvenliklerin yangını söndürmesini izliyordum .

Logan adamlara talimat verip yangınla ilgilenirken üstüme pus çökmüşçesine olduğum yerde duruyordum sadece . Havanın soğukluğuna rağmen bedenimde dolaşan sinirden içimde kavurucu bir ateş alev almıştı .

Titreyen ellerimi cebime sokarken yüzüme vuran araba farlarıyla bakışlarımı sonunda yangından ayırabilmiştim . Babamın hızla arabadan inip yanıma endişeyle yaklaşarak sıkıca sarılması saniyeler içinde gerçekleşirken kollarımı sıkıca babamın sırtında bağlayarak kokusunu ciğerlerime kadar çekmiştim .

- " İyisin değil mi meleğim?  "

- " Değilim . Ben , ben çok yoruldum . "

- " Haklısın güzelim , biliyorum herşey üst üste geldi . Çok yoruldun , çok yıprandın . Sürekli tehdit altındasın.  Sana birşey olacak diye içim gidiyor , seni koruyamayacağım diye çok korkuyorum Alisa . "

- " Ben ne yapacağımı bilmiyorum. "

Babam kollarını belimden çekerken ellerini yüzüme getirip yanaklarımı avuç içlerine alarak konuşmaya başladı .

- " Senin için herşeyi yapacağımı biliyorsun değil mi güzelim.  Şimdi senden beni dinlemeni ve karşı gelmemeni istiyorum . 1 hafta sadece bir haftalığına herşeyi bırakmanı , ara vermeni istiyorum . "

- " Bunu yapamayacağımı sende biliyorsun baba  . Maçlarım var , antremanlarım , okula gitmem gerekiyor daha bir sürü sorumluluğunu aldığım şeyler var . "

- " Hiçbir şey senden daha önemli değil Alisa bunu sakın unutma . 1 haftalığına tatile çıkmanı istiyorum , kafanı dinlemeni.  Daha sonrada tümüyle zihninin , bedeninin dinlenmiş haliyle geri gelmeni.  Maçların daha başlamadı , çok az vaktinin kaldığını biliyorum ama zaten hazır olduğunu ikimizde biliyoruz . Okulunda daha sınavların başlamadı hiçbir şey şuan sana engel değil güzelim . "

- " Haklısın . "

- " Herşeyi sırtlanmaya çalışma kızım , biraz da bana bırak yükünü. "

- " Deniyorum ama baksana herşey buna engel oluyor . Motorumu sen almıştın , ilk motorumdu . "

- " Tekrar alırız , parçaları aldırır yeniden motorunu beraber bir araya getiririz güzelim benim  ."

Gözlerimi etrafta dolaştırırken kafamı aşağıya yukarı salladım isteksizce.

Motorumun patlatılması bende bomba etkisi yaratmıştı , bam telime basılmıştı . Bunun intikamını Antonhy ' in kafasını kafese çarparken alacaktım. Ringi mezarı ilan edip kanıyla toprağını sulama planlarım şimdiden kafamda yer edinmişti . 

- " Burada daha fazla kalmamızın anlamı yok , gidelim . "

Adımlarımı arabaya çevirdiğimde aynı zamanda  babamın korumalara doğru sinirle ilerlediğini izliyordum .

Arka koltuğa oturarak kafamı siyah filmli cama yaslayıp gözlerimi etrafta gezdirmeye devam ettim .

Babam Loganla hareketli bir şekilde büyük ihtimal tartışıyordu . Bunun babamın el kol hareketlerinden , Logan ' ın sinirli mimiklerinden anlayabiliyordum.

Gözlerimi kapattıktan sonra herşey daha hızlı gerçekleşmişti . Babamın arabaya binmesi , yola çıkmamız ve eve gelişimiz.

Annemin endişesini iyi olduğumu gösterip kanıtlayarak yok etmiştim . Daha sonra odama çıkıp kendimi rahat yatağıma bırakarak tavanı izlemeye başlamıştım.

Kafeste Aşk Where stories live. Discover now