- Alışveriş -

13K 599 36
                                    

( Multimedia: Daymın ve Emilly )

Jakson yanında bir kız ve bir erkek çocukla karşımızda sırıtırken ne tepki vereceğimi bilmediğim dakikalar içindeydim .

-'' Selam kızlar . '' dedi kız olan çocuk cıvıldayarak .

-'' Merhaba tatlım . '' diye karşılık verdi Menolly . Erkek olan ise yanıma gelip elini saçlarından geçirerek konuşmaya başladı .

- '' Daha önce sizin kadar güzel bir bayan görmemiştim . Ben Daymın . '' dedi . Olayı kavrayamamanın şokuyla bir müddet daha yüzüne baktıktan sonra bende elimi uzatarak selam verdim .

- '' Alisa Northman . ''

- '' Ben de Chase . ''

- '' Memnun oldum dostum . Umarım sevgilisi falan değilsindir . '' Deyince kaşlarım istemsizce çatılırken , Jakson kahkaha atarak çocuğa baktı .

- '' Henüz değiller merak etme . '' diyerek göz kırptı.

- '' Neyse biz gidelim akşam 8 gibi alırız çocukları . '' diyerek daha bir şey diyemeden kafeden ayrıldılar . Biz hala olayın şokunu atlatamadan kız olan konuşmaya başladı .

- '' Evet tatlımlar daha ne kadar dikileceksiniz yemek saatim geçiyor da .'' İkimizde toparlanarak masaya oturduğumuzda , garsonu çağırarak siparişlerimizi verdik.

- '' Ben Alisa .'' dedim gülümsemeye çalışıp kız çocuğuna bakarak . Çocukları hiç sevmezdim ve nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyordum . Eminim yüzümdeki gülümseme gerçekçiliğe çok uzaktı ve karşımdaki kız bu ifademden korkmuş bile olabilirdi .

- '' Ben de Emilly tatlım . ''

- '' Zaten biz tanışmıştık . '' dedi Daymın

- '' Ee bugün ne yapıyoruz canım canlar ? '' dedi Emilly sıcakkanlılıkla bize gülümserken .

- '' Ne yapmak istersiniz ? '' dedi Chase

- '' Bence poker oynamalıyız , hem 4 kişiyiz gayet uygun bir sayı . '' dedi Daymın

- '' Bence solaryuma gidelim. Esmerleşmemin zamanı geldi .'' dedi Emilly , verdikleri örnekler bildiğim kadarıyla normal çocuklar gibi değildi ve bu bizi mantıklı düşünmeye zorluyordu .

- '' İlk olarak solaryum küçük bayanlara yasak ve poker konusunun da iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum . '' dedi Chase anlayışlı bir şekilde çocuklara açıklama yaparken  .

- '' O zaman alışverişe çıkalım . ''

- '' Daha eğlenceli bir şeyler yapabiliriz . '' dedim umutla Emilly ' e bakarak .

- '' Bolca saatimiz var ilk önce alışverişe çıkalım . '' dedi Emilly

- '' Bence dediğini yapın yani alışveriş konusun da . Çünkü bakıcılara yaptığı gibi size de gün içinde çeşitli psikolojik işkenceleri uygulayabilir . ''

- '' Tamam o zaman yemekten sonra gidebiliriz . '' dedi Chase daha fazla diretmeden .

Yemeklerimizi yiyerek kafeden ayrıldığımızda Motorsikletlerimizin başına gelince ikimizde birbirimize bakmak zorunda kalmıştık . Bize iyi hoştu ama çocuklarla motorlara binemezdik .

- '' Oha tatlımlar sizin motorlarınızda mı var ? '' dedi Emilly şaşırarak .

- '' Size bir kere daha aşık oldum güzel bayan . ''

- '' Teşekkür ederim ufaklık  .'' dedim göz kırparak . Chase öksürerek dikkatleri kendine topladığında bir şeyler düşündüğü belliydi .

Kafeste Aşk Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin