// "Jeg kan ikke huske noget fra igår" - 2.6 //

699 24 12

"Godmorgen..." siger en ved siden af mig. Jeg kan ikke huske noget fra igår? Jeg ligger ved siden af.. Martinus! Tak Gud! Godt det ikke er Marcus eller en anden. Sorry Marcus.

"Morgen" siger jeg og vender mig om så jeg kigger ind i Martinus nuttet ansigt. Jeg aer ham forsigtigt på kinden, som om at jeg er bange for at male noget forkert. Ahah.

"Du nuttet, når du sover" siger jeg og smiler til ham. Han åbner sine øjne og kigger på mig med sine flotte brune bambi øjne.

"Men du er smuk, når du sover!" Siger han og kysser mig på min hånd.

"Jeg kan ikke huske noget fra igår..." mumler jeg. Martinus tager sine hænder og placerer dem på mine kinder.

"Det kan jeg godt.." siger han og smiler.

Martinus' synsvinkel.
Jeg kan godt huske hvad der skete til festen. Det knuser mig ret meget for da Astrid var fuld, kom Tobias fra vores parallel klasse over... de kyssede. Det var vel hellere ikke hendes skyld. Hun kunne jo ikke styre det...

"Vil du så fortælle lidt?" Spørger hun. Jeg nikker kort. Jeg vil ikke vise at jeg er ked af det. Hun vil spørge ind til en masse og om hvorfor. Hvis jeg fortæller hende at Tobias og hende kyssede, bryder hun sammen.

"Øhm.. vi kom til festen! Øhm. Marcus skulle over til Victoria Pedersen! Altså fra vores klasse, hende han har en gigantisk crush på. Vi dansede og du fik en masse at drikke... jeg bar dig herhjem og sådan var det så" siger jeg. Noget af det er sandt, men det allersidste fandt jeg selv på. Jeg håber ikke at hun finder ud af at det er løgn.

"Oka.." siger hun og kysser mig blidt på munden. Jeg gengælder det.

// hvordan synes i at Astrid skal finde ud af at hun har kysset med en anden? Eller skal hun SLET ikke finde ud af det? //

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!