5.Part

104 1 0
                                    

Ráno jsem se probudila s šílenou bolestí hlavy a nevolností od žaludku . Rozhlédla jsem se kolem sebe , vedle mě ležela Martina a já si hned vzpomněla na to , co se stalo mezi náma včera v noci .
„Kurva.." Neřekla jsem to asi dostatečně potichu , jelikož Martina sebou trhla a probudila se .
Koukala se hned na mě a já na ni.  Koukaly jsme si přímo do očí , ani jedna neuhýbala pohledem , jen jsme nehybně ležely .
To trapný ticho muselo skončit , začala jsem šeptat , abych neprobudila Noru a Beth co spaly s náma v pokoji na přistýlkách . „Pamatuješ si něco?..." Koukla jsem do svých dlaní , protože mi hrozně zrudly tváře .
Martina chvíli mlčela, ale nakonec jen řekla . „Ne." Bez emocí , bez mrknutí , bez hnutí , jen řekla tohle jedno slovo a nic víc .
Pochopila jsem jí , nejjednodušší bude o tom nemluvit , nechat si to pro sebe , a časem na to zapomenout .
Usmála jsem se na Martinu a položila jsem se na záda .
„ ale bylo to hezký..."
Dořekla a mě přejel mráz po zádech , nevěděla jsem co mám v ten okamžik dělat . Nevěděla jsem jestli se na ní mám otočit , nebo na to nějak zareagovat nebo něco . Jen jsem nehybně ležela na zádech a přemýšlela jsem co řeknu , když mě už opravdu dlouho nic nenapadlo na štěstí pro mě probudila se Nora .
„Adell , jak ti je brouku?" Hned se zvedla Nora z postele a šla za mnou , tím pádem mě zachránila z opravdu trapné situace pro mě .
„ Jen je mi trochu špatně ." Usmála jsem se na Noru a snažila se nemyslet na Martinu , která leží za mími zády a snad si neprohlíží moje tělo .
„A tobě je jak Marti ?" Zeptala se ještě Nora .
„ Je mi krásně.." Odpověděla něžně Martina a koukla se na mě. Kapky potu mi tekly po zádech.
Pomoc , pomoc ,pomoc ! Křičela jsem v hlavě. 
Najednou mě to napadlo . Martina je lesba ? No , nevím , možná , asi . Zatím k tomu to její chování naznačuje . I když jsem dostala od kluků ten úkol ať dám Martině pusu a Martina tu pusu proměnila v líbání .
V tom případě ale chudák Alfréd , který je do Martiny neskutečně zamilovaný .
Jsem zvědavá co se stane dál . Řekla jsem si v hlavě .
„ Jdeme do kuchyně na snídani ." Navrhla Nora a všichni jsme se zvedly , jen Beth jsme nechaly ještě spát .
Cestou do kuchyně šla Nora přede mnou a já si najednou vzpomněla na další věc . Ona a Will.Vzpomněla jsem si že se líbali . A že mi dal Spud pusu a já chtěla políbit Willa , ale láska k Noře mi to nedovolila .
Bože... Chytila jsem se za čelo a byla jsem úplně vyvedená z míry .
Sedla jsem si ke stolu v kuchyni a Nora dala postavit vodu na ranní kávu , která nám opravdu bodla .

Mezi tím co jsem s Norou a Martinou pily kávu , připojila se k nám i Beth a potom i kluci , když vešel Will do kuchyně první , kouknul se na mě tak smutným pohledem že jsem nechápala co se děje.
Za ním šel Alfréd a Steve a ti se mě ptali jak mi je . Já jen že už líp než včera . Oni se zasmáli a za nima ve dveřích se objevil Spud , který si to napochodoval rovnou ke mě.  A políbil mě na tvář. Vůbec jsem nepochopila proč to udělal.  Nechápavě jsem se na něj podívala a pak hned na Willa , který Spuda zabíjel pohledem. „ Dobré ráno opilče " řekl Spud a pohladil mě po hlavě . Všichni jeho chování chápali , jenom já ne . Že by se včera stalo něco na co si už vůbec nepamatuji ?
Zděsila jsem se a zakousla do rohlíku , abych nemusela nic říkat. Na nikoho jsem se nedíval jen jsem jedla svůj rohlík a koukala do hrníčku s kávou. Měla jsem hrozně nepříjemný pocit , všechno bylo divné , Spud se ke mě choval jako ke své holce , Will se tvářil pořád smutně a Spuda zabíjel pohledem , Martina mě šukala očima , Nora se pořád přibližovala k Willovi , Alfréd hleděl smutně do jeho hrnku a s nikým se nebavil , jenom Beth a Steve byli úplně normální . Proto jsi to došlo že něco není v pohodě .„ Lidi co vám je ? " Řekla Beth celkem nabr plučeně a Steve pokýval hlavou na znamení že by ho to taky zajímalo  .
Všichni zvedli hlavu od své snídaně a propletli jsme mezi sebou naše pohledy . Martina na mě pořád koukala , neuhýbala a mě začalo všechno docházet . Ale nejdřív jsem si všechno musela prověřit , tím pádem můj dnešní úkol bude opravdu jednoduchý , protože si postupně odtahnu všechny na stranu a zeptám se jich na včerejšek a co jak s kým mají .
Potřebuju vědět trochu víc , a Noře se svěřím s tím míň úletem s Martinou .

Dopoledne se nic extra nedělo , věčina lidí dospávalo včerejšek , dostávali se z kocovin a nebo hleděli do mobilů . Jediná Beth a Alfréd byli schopní stát na nahou a vařili oběd , využila jsem situace a připletla jsem se za nima do kuchyně , zavřela jsem za sebou dveře a vesla za nima .
„Máš už hlad Adell?" Zasmál se Alfréd , když mě viděl stát u nich v kuchyni .
Beth se na mě otočila a usmála. Úsměv jsem ji objevovala , přistoupila jsem k lince nalila jsem si citronádu a šla jsem se posadit.  Nevěděla jsem jak mám začít , proto jsem nepatrnou chvíli přemýšlela o tom jak se jich na včerejšek zeptám.
„Hele lidi , musím se vás na něco zeptat..."
Beth i Alfréd se na mě otočili , oba dva měli ruce od mouky , vypadali vtipně . Zatřepala jsem hlavou ať se soustředím a mluvím na rovinu .
„Včera večer , co se stalo ? Proč se na mě Spud lepí ? Co je mezi Norou a Willem ? Co se dělo ? A Martina je lesba? " Vyletělo to ze mě strašně rychle , takže jsem dost litovala toho co jsem řekla jako poslední dotaz . Chtěla jsem si vlepit .
Beth a Alfréd se na sebe podívali a posadili se za mnou , oprášili si ruce a Beth začala mluvit . „  
Beth tak co se stalo ? Řekla jsem už trochu naštvaně.
„Chodíš se Soudem znovu , a všichni si myslíme , kromě Nory že Will na Spuda žárlí a proto se včera vykousnul s Norou , aby na tebe a Spuda nemyslel no a Nora si zase myslí že chodí s Willem , i když to tak není . "
Dořekla značně vyčerpávající větu Beth a koukla na Alfréda .
Já jen seděla před nimi na a židli s otevřenou pusou . Stejně jsem věděla na co se zeptám první .
„Ja kurva chodím se Spudem?! Jak se to stalo do prdele?!"
Beth a Alfréd zvážnili . „Ty nechceš Spuda zpátky?"  Podivil se Alfréd .
„Hele , to teď neřešte jo? Ale jak se to stalo?" Vyhrklo ze mě .
„Jak tě začal líbat včera večer tak se tě na to hned po tom zeptal jestli s ním budeš a ty jsi mu prý řekla ano . " Dopověděl Alfréd .
„To si ale nepamatuju , byla jsem opilá , moc opilá!" Chytila jsem se za čelo a nechtěla už nic slyšet . Tohle mi stačilo . A navíc vážně Beth říkala že Will asi žárlí na Spuda ? Ale proč? Cítí snad ke mě něco ?..
Měla bych si s ním promluvit ...

Chataजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें