∞Tizenhatodik rész∞

131 10 1
                                    

A napok eléggé átlagosan teltek. A fiúk gyakran jártak el csajozni. Én már nem nagyon mentem velük, az elején még mentem beoltani őket mert akkor nagyon haragudtak, de én imádtam. Mivel Matt is újra eljárt, ezért a délutánjaim szabadok voltak, de betartotta amit ígért és minden este hazajött sorozatot nézni meg aludni. Egyik nap köszöntem el a srácoktól és indultam volna haza.

-Hé várj! - kiált utánam valaki. Megfordultam és megláttam hogy Greg az.

-Ó, szia - köszönök neki.

-Nem iszunk meg valamit? Tudok egy jó helyet.

-Csak akkor ha nem abba a kávézóba megyünk, ami a város közepén van.

-Dehogy is annál tudok egy sokkal jobb helyet.

-Akkor jó - egyeztem bele. Elindultunk a város széle fele. Megismertem a helyet, mivel Mattel sokat jártunk ide mikor kisebbek voltunk, mert van itt egy kisebb házikó. Ott lakik Mamika, egy nagyon aranyos idős asszony. Egyszer beszöktünk a telkére és belevéstük egy fába hogy legjobb barátok...örökre. Ekkor meglátott minket de nem haragudott. És sokat jártunk hozzá. Mindig mondogatta milyen cukik vagyunk. Voltunk nála tavaly is egyszer és akkor is csak azt hajtogatta hogy egy pár vagyunk e már. Mindig ezzel zargatott minket,de mi felvilágosítottuk, hogy legjobb barátok vagyunk.

-Ismerek itt valakit, beköszönök jó? - kérdeztem meg Greget.

-Persze, de mehetek veled?

-Persze - mondom és elindulunk a ház felé. Látom hogy munkások vannak ott. Gyorsan oda is futok.

-Mit csinálnak? Miért akarják lerombolni. Mi lesz az idős nénivel? - akadok ki.

-Drágám, maga nem tudta? Aki itt élt két hónapja elhunyt. Holnap lesz a temetése a szomszéd faluban.

-Mi? - kérdezem, de már potyognak a könnyeim. Nem tudom mit csináljak, hallom ahogy Greg telefonál. "Haver, azonnal gyere ide Lara sír ki van bukva. Eljöttünk a város szélére és valami idős nénikének a házához akart jönni, erre itt vannak a munkások és azt mondják két hónapja  elhunyt."

-Mattel  beszéltem azonnal itt lesz nyugi - erre nem bírtam tovább. Greg karjaiba vetettem magam és ölelésében vártam amíg meg nem jön Matt.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sziasztok, 
Remélem tetszik a rész. Ha tetszett hagyjatok nyomot magatok után 👣
Pusziii,

∞justsagirl∞

Legjobb barátok...ÖrökreWhere stories live. Discover now