∞Tizenharmadik rész∞

236 9 0
                                    

A téli szünet mindig eseménydús, mert ekkor van a szülinapom még hozzá karácsony utolsó napján, 26-án. Ilyenkor mindig pörgünk, mert sok helyre kell elmenni. 24-e reggel otthon köszönt a család ami régen abból állt hogy amint felkeltek Festékék, átjöttek és kezdődött a bontogatás. Délután a Festék nagyszüleihez mentünk, mert igazából hozzájuk közelebb is állunk. 25-én megyünk a mi nagyszüleinkhez este meg osztályi buli van mindig. A nagyszüleimnél már ott felköszöntenek a szülinapom miatt, az esti buli meg mindig hajnalig tart ezért akkor ott tartjuk meg a szülinapi partim is. 26-a meg az én napom mindig átjönnek Festékék és együtt "bulizunk" ami annyit jelent hogy társasozunk egy nagyot. Délután meg Festék nagyszülei is felköszöntenek mivel itt laknak a közelben. Most persze minden megváltozik. Apu már nincs a bátyám meg a barátnőjével ünnepel, Festék szülei meg ugye bár elutaztak ezért most csak ketten vagyunk.

24-e reggel felkeltem de Festék sehol. Nem öltözök át, mert ugye ezt pizsiben kell. Nem beszéltük meg Festékkel hogy mi legyen, mert ez úgy zajlott eddig, hogy a szülők csöngettek mi meg kimentünk. Ezen gondolkodtam éppen amikor megszólal a csengő. Kirohanok és látom, hogy ott áll Festék ahol eddig a szülők erre nekem könnybe lábad a szemem.

-Ne sírj már! Nem azért csináltam, hogy sírj hanem, hogy a kisgyerek örüljön - mondja olyan cukin hogy meg kell zabálni, és még mosolyog is hozzá de az az igazi mosoly amikor előjönnek a gödröcskéi.

-Még te sem vagy felnőtt hékás.

-Az lehet de így is idősebb vagyok nálad szóval most csönd legyen ne rontsd el a pillanatot.

-Okéka - mondom odamegyek és adok egy puszit a homlokára.

-Na akkor nézzük ki mit kapott.

-Jó.

Én kaptam egy DVD-s polcot aminek azért örültem, mert minden film ami érdekel minket leszedjük és DVD-re másoljuk és ez egy dobozban van és fél éve kérem már hogy vegyünk egy rohadt polcot.

-Köszi kösz kösziiiiiiiii - ugrok a nyakába.

-Ugye tudod hogy egyedül rakhatod össze - röhög a képembe.

-Neeeee már segítsél - kérleltem.

-Na jó előtte nézzük mit kaptam.

Kapott egy napot amikor azt csinálunk amit akarunk, de úgy hogy ő dönt mit hol mikor és ha eszünk vagy olyan program akkor én fizetem. Tudom, hogy ez sokat jelent neki, mert ő ezt mindig a szüleivel csinálta. Ugye nem engedhettek meg mindent maguknak egy időben és akkor ezt kapta tőlük.

-Szeretlek nagyon szépen köszönöm.

-Ne köszönd ez jár neked.

-Gyere rakjuk össze a polcot aztán készüljünk mert indulunk a bátyádhoz.

Elindultunk a szobába összeraktuk a polcot. Aztán készültünk. A bátyám barátnője főzött amúgy kifejezetten finom volt. Utána mentünk Festéknagyihoz. Benne nem csalódtunk olyan finom volt a kaja mint mindig.

25-e reggel csinálok reggelit, bacont mert imádjuk meg a híres limonádém. Utána elkezdünk készülődni, mert nem soká megyünk a nagyszülőkhöz. A nagyszülők most fogják megismerni az édes drága bátyám barátnőjét úgy igazán. Kíváncsi is voltam, hogy fogja kibírni, hiszen mi se szeretjük annyira őket. Jól állta az akadályokat, mindenkivel kedves volt, de azért láttam mit gondol róluk meg hát beszélgettem is vele.

Innen jött az osztálybuli az egyik kedvencem. Ilyenkor bejönnek a suliba és ott trollkodunk meg minden. Általában nincs nagy ajándékozás, hanem mindenki hoz valami piát vagy díszeket a fára amit ilyenkor együtt díszítünk. Általában nyomatunk valami vagány karácsonyi zenét aztán mehet a buli. A szülinapomon meg mindig más van. Volt hogy Hócstáztunk de két csapatra bontva meg egy csomó féle ilyesmi játék.

Már mindenki megjött és kezdődött is a buli.

-Hogy állsz Emily-vel? - kérdezem Rob-ot.

-Az engem is érdekel - kacsintott és vigyorgott perverzül Festék és mindenki követte.

-Komoly? - akadok ki. -Én nem így érettem nem lehet veletek bírni basszus.

-Héhé nem mindenkinek van barátnője szeretnénk hallani olyan sztorit is.

-Jó van na.

-Köszönjük.

-Van mit baszki.

Elmúlt éjfél amikor is elment mindenki majd kijöttek egy dobozzal.

-Ez mi?

-Majd meglátod - néztek rám sejtelmesen.

Kibontottam a dobozt, és könyvek meg DVDk voltak benne.

-Mindenkitől kaptál valamit - mondja nekem Rob.

-Köszönöm nagyon szépen köszönöm, de honnan tudtátok mi az ami még nincs meg?

-Valaki mégis csak veled él nem de? - lép elő Festék.

Mindenkit megölelgettem meg kaptak puszit aztán még buliztunk és utána mentünk is aludni.

SPuszii😘

Köszönöm mindenkinek aki olvassa és sajnálom hogy csak most tettem fel új részt
Ne felejtsetek nyomot hagyni magatok után👣
Puszii😘

∞justagirl∞

Legjobb barátok...ÖrökreWhere stories live. Discover now