∞Kilencedik rész∞

215 11 3
                                    

Már vagy egy hónapja annak hogy a fiúkkal másodszor is elmentem csajozni. Komolyan már szinte minden nap eljárnak én meg már csak Emily miatt megyek néha , mert persze ő sincs ott sokszor hiszen összejött Rob-val. Szóval már nem sokat szoktam eljárni velük. Matt már nem fűzi annyira a csajokat hanem összejött Ashly-vel komolyan mit csinálhatnak? Na jó költői kérdés volt. De én tényleg azóta utálom , hogy lekurvázott ezek után nem köpöm be , még össze is hozom Matt-el erre mi a hála semmi. Ma is át fog jönni annyira várom.
A csengő ébreszt fel gondolatmenetemből.

-Megjött Ashly! - kiált fel Matt.

-Hurrá - forgatom meg a szemem.

-Légyszíves legyél már kedves vele.

-Csak miattad Festék - öltöm ki a nyelvem.

-Szeretlek - ad egy puszit homlokomra.

-Én is téged - majd kap egy puszit arcára.

Matt kinyitja az ajtót aztán belép Ashly. Majdnem elhányom magam. De komolyan , úgy jött ide mint valami picsa és nem mellesleg úgy öltözött fel mintha az út széléről jött volna. Ehhez képest rajtam egy melegítő van Matt felsője és laza kontyba van fogva a hajam ami már szét is jött egy picit.

-Ugye tudod , hogy csak társasozunk öten? - kérdezem meg. Ja igen azért öten , mert Emily és Rob is jönnek pontosabban itt vannak csak elmentek a konyhába nasiért.

-Ó hogy komolyan gondoltad? - fordul Ashly Matt-hez. Erre a mondatára felhúztam a szemöldököm és már Rob-ék is visszaértek a nasival.

-Mit? - kérdezi Matt.

-Azt mondtad hogy nem akarok-e átjönni társasozni én meg tudod - hajtja le a fejét én alig bírom visszatartani a nevetést komolyan azt hitte , hogy Matt egy ilyen szöveggel áthívja azért , hogy lefeküdjenek. De láttam , hogy már Emily-nek is vörös a feje.

-Jaj kicsim azt nem itt és nem most. Majd máshol egy romantikus helyen a közeljövőben - kacsint Matt Ashly-re komolyan nem tudtam , hogy ez most undorító és elhányjam magam vagy egy ilyen hihetetlenül cuki kimentéstől elolvadjak. Senki nem értse félre nem úgy olvadjak el.

-Inkább játszunk - szólal meg Rob.

-Oké , mit? - kérdezi meg Emily.

-Hát... Van itt Munchkin , Panic Lab , Beugró, Dixit, Metro, Nincs Kegyelem, Vigyázz6, Bang, És sok másik játék francia kártyával - sorolom fel Matt-en kívül meg mindenki értetlenül bámul rám.

-Panic Lab-ot ne játszunk, mert abban csak Lara tud nyerni - mondja Matt. Hát igen nem akarok dicsekedni de nincs ellenfelem Matt-en kívül akit szorosan, de legyőzök.

-Szerintem ne is Munchkint, mert az három óráig is eltarthat - szól közbe Rob. Velük már azért játszottunk és mondjuk igaza is van.

-Akkor játszunk mondjuk Beugrót - szólal meg Emily. Mindenki egyetértett szóval kezdődjék a Beugró este...

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sziasztok köszönöm mindenkinek akinek olvassa😘
FONTOS:
Lesznek benne nagy időugrások, mert a sztoriban több év is eltelne, de nem szeretném elhúzni ezért nagy időugrások várhatók.

∞justagirl∞




Legjobb barátok...ÖrökreWhere stories live. Discover now