T H I R T Y - E I G H T

2.1K 75 2
                                    

Alissa.

Inmiddels ben ik al een half uur wakker en Greyson ligt nog steeds te slapen. Zijn arm ligt weer om me heen en ik zit een soort van naar hem te staren. Hij is schattig als hij slaapt... "Goedemorgen schoonheid," zegt hij als zijn ogen langzaam opengaan. Ik glimlach naar hem en zeg goedemorgen terug. Ineens hoor ik mijn ring toon afspelen. Zo draai ik me om en pak mijn telefoon. Waarom zou Grace me nu bellen? Als ik op heb genomen begin ik met praten, best logisch.

"Hey Grace!" Zeg ik enthousiast. "Hey..." 

"Wat is er? Je klinkt niet zo blij." "Nou het is niet precies iets, maar ik wou even vragen of jij weet wat er met Ryan is." 

"Nee sorry. Hoezo?" "Nou hij gedraagt zich zo mega bot en als ik het ook maar één keer over jou of zo heb wordt hij boos." 

Dit gaat sowieso over dat ik hem niet leuk vind...

"Sorry Grace. Ik weet het echt niet, maar moet gaan. Ik bel je nog, oké?" "Ja, doei." 

Zo hang ik op en leg mijn telefoon weg. Ik draai me om en zie Greyson naar me kijken. "Wat?" Vraag ik glimlachend. Zo ga ik op hem zitten met 1 been aan zijn rechter kant en de ander aan zijn linker kant. Hij geeft geen antwoord, maar blijft me aanstaren. "Uhm," zegt hij terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt. Wat wil hij..? Ik begin na te denken en vat het dan uiteindelijk. Wil hij? Ja... 

Dan pas zie ik die verlangen in zijn ogen. Zonder nog iets te zeggen druk ik gauw mijn lippen tegen de zijne. Een hand zet ik als steun achter zijn hoofd en de andere leg ik op zijn wang. Hij trekt het shirt dat ik aan had uit. Zijn koude handen glijden over mijn lichaam, maar alles wordt onderbroken door dat ik weer gebeld wordt. Ik onderbreek de zoen en ga van zijn schoot af. Carter? Wat hebben mensen met mij bellen, zo irritant. Je kunt ook een appje sturen. Dan zie ik dat ik 25 gemiste berichten heb van hem. Zuchtend neem ik op.

"Wat moet je Carter?" "Wanneer komen jij en meneer ontbijten!?" 

"Wat boeit jou dat nou weer?" "Nou niks, maar dan weet ik of ik alles moet opruimen." 

"Dat had je toch kunnen roepen!?" "Ja dat kon." 

Zo hangt hij random op. Ik schud geërgerd mijn hoofd. Ik leg mijn telefoon weer weg en zucht. "Babe-" ik kap hem af als ik me weer heb omgedraaid en mijn lippen weer op de zijne heb gedrukt. Soms vat ik niet waarom Greyson mij leuk vindt of überhaupt iemand. Maar weet je. I like it. 

Zo draait hij ons om zodat hij bovenop ligt. Langzaam laat hij zijn lippen over mijn buik naar boven glijden. Dan komt hij weer bij mijn lippen. Heel even onderbreek ik de zoen om zijn shirt omhoog te trekken. Hij tikt met zijn tong tegen mijn lip aan, om toestemming te vragen. Zo open ik mijn mond en raken onze tongen elkaar aan. Hij trekt de short die ik aan heb uit. Hij gaat zitten en tilt me op zijn schoot. We gaan weer als eerst zitten en langzaam beweeg ik mijn heupen heen en weer. Er komt een kreun uit zijn mond en hij knijpt even zachtjes in mijn heupen.

Heel even glimlach ik als hij nog een paar keer kreunt. Zo bijt ik op mijn lip en zoen hem weer even waardoor ik ben gestopt. De bobbel onder mij is moeilijk te negeren, maar voor zover ik probeer lukt het wel. "Alissa?" Ik kijk hem aan. "Ja?" "Maak het af," zegt hij smekend. Ehm juist. Zo ga ik weer verder en even later stopt hij me. Een zucht van genot verlaat nog zijn mond voordat hij recht op gaat zitten en me tegen hem aandrukt. Hij geeft me een kus en zit met mijn haar te spelen. 

"Greyson. Ik ga douchen," zeg ik voordat ik zijn schoot afstap en de badkamer inloop. Waarom geniet ik hier toch zo van? Eerlijk, ik was helemaal vergeten hoe het was...

......................................................

Ik verheug me echt op zomer guys😭 echt irri want vandaag moest het weer eens sneeuwen🤧

Dusss zomer kom aub😂

xxx ev

In love with the badboy (1&2)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن