6.Rész

6.5K 242 21
                                    

A tesiről kicsengettek és mehettünk kajálni. Végre. Ebben az a szerencse hogy mi 1 órával hamarabb ebédelünk mint Mike és John ugyebár. Igyekeztem gyorsan elhúzni onnan ugyanis ugyanakkor van tesim azokkal az idiótákkal, és minden perc amit Mike közelében töltök, meghülyít.
Éppen kajálni indultam volna, mikor Mike elkapott, na ettõl tartottam. A fülembe súgta: Itt a nyár, a meleg, és a hittantábor. John-nal egy különleges ajándékkal készültünk neked.

Erre ráordibáltam, hogy ,,kussolsz hülye gyerek" ami egy egyházi iskolában nemigen szokás, de megszokták mar tőlünk úgyhogy sebaj.

Elrohantam és próbáltam nem arra gondolni, hogy milyen tökéletes a hasizma, hanem inkább arra hogy ő egy RBGY és nem kell vele foglalkozni.

Rohantam be az ebédlőbe, ahol Vivi várt. Ő az egyetlen olyan barátnőm aki tud mindenről. Nem mellesleg az egyetlen igazi is. Még a bált is elmeséltem neki. Ritka, hogy magamról bármit is megosztok. De mi ketten a világ ellen.

-Hogy hogy késtél Hanna? Mindig te érsz ide előbb éhezők viadalásat játszva.

megfogtam a kezét és az ebédlõi mosdóba húztam, hol, mint mindig, most sem volt senki.


-Csak már megint Mike.-válaszoltam, és idegesen a hajamba túrtam.
-Már megint mit csinált?-kérdezte felvont szemöldökkel.
-A hittan táborral jött. Hogy majd John-nal ajándékkal készülnek vagy valami ilyesmi .-ráztam a felyem tudatva, hogy teljes sokkba voltam, mikor Mike barna íriszeibe néztem.

Nos, igen. Mikor rájöttem az érzéseimre, egybõl elmondtam Vivinek, hogy tesztelje, õrül vagyok.


-Lehent vesznek neked egy cipőt!- mondta nevetve.
-Te teljesen őrült vagy. Egyébként akkor nagyon drága kéne, hogy ne haragudjak rájuk.
- Ugyan már, neked elég Mike szemébe nézni és minden haragod elszáll.-nevetett ki.-Mért ne lehetne. Úgy tudtam Mike milliomos.-tért vissza a témához.


-Na jó de kétlem.
-Ne is gondolj rájuk, inkább menjünk órára. Ajánlotta fel, tekintve, hogy egyikõnknek sem volt étvágya.
-Oké.

Matekon végig ezen gonddolkodtam. Pedig nem is érdekelnek ebben biztos vagyok. Undorító RBGY -k. Matekról kicsöngettek és mentem is hazafele, ugyanis az ének elmaradt. Hazafelé éppen a kedvenc zenémet hallgattam. 9-Crimes. Mindig megnyugtat.
Aztán az út masik oldalán John és egy másik fiú. A fejemet ingatva kanyarodtam le.

Nem akartam velük találkozni. Vissza se néztem már. Megtanultam a másik napra. Holnap péntek tehát nem lessz sok minden, viszont 8 óra lessz. Blahh..

Itt a következő rész is. Bocs hogy ritkán rakok fel részt de időhiányban szenvedek. A következő részben megmondom vagyis kifejtem hogy mi is az az RBGY mert lehet nem mindenkinek világos annyit így előre hogy az én fantáziám szülte.

S.O.S. Rosszfiúk a láthatáron (Befejezett)Where stories live. Discover now