part 4

33 6 0
                                    

Taxik nás vysadil pri apatmanoch. Vytiahla som peňaženku že mu zaplatim ale on bol rýchlejši "no, no dont pay it" povedal aby sme mu neplatili. Poďakovala som mu a vystupila som

Po ceste v taxiku som si všímala slnečné Oslo. Oslo je užasné mesto a neľutujem toho že som si vybrala že tu budem študovať.

Stali sme pred veľkou a modernou budovou. Vnutri nás mala čakať pani ktorá nam mala dať kľúče.

Vstupili sme do tej veľkej budovy a naozaj tam bola pani. Nič nám ani nepovedala iba nám podala kľúče a nakoniec nám povedala že nech sa cítime ako doma.

Ja som mala apartman čislo 346 a Lily 348.

Išli sme k výtahu a skúsili sme isť na 5 poschodie. Nevedeli sme na ktorom to je poschodí tak sme to len odhadli.

Na počudovanie sme boli na dobrom poschodí. Vystupili sme s výtahu a začali sme hladať svoje apartmany. Ja som si ho našla ako prvá.

Odomkla som dvere a vstupila som. Hneď ma privítala prijemná vôňa nového bytu. Kufor som si položila pri dvere. Poobzerala som sa dookola. Hneď ako ste vstupili bola tam kratka chodba na ktorej boli jedny dvere. Tie dvere viedli do veľkej kúpeľni. Po pravej strane sa nachadzala mala stena pri ktorej bola toaleta. Na konci kupeľni bola veľká vaňa. Po ľavej strane sa nachadzalo obrovské umyvadlo s veľkým vysvietením zrkadlom.

Ďalej po chodbe ste sa dostali do priestornej obyvacej izby. V strede izby bol kožený kremový gauč a obroti bola plazmová televizia a vôkol telky sa nachadzali veľké okná na celú stenu.

Obyvačka bola spojená zaroveň aj s kuchyňou a jedaľnou. Kuchyňa bola moderná červeno biela. Jedalenský stôl bol drevený ako aj stoličky.

Obyvačkou sa vchadzalo do izby a aj do pracovňe. Pracovňa bola len malá miestnosť kde bol stôl a celkom nový macbook čo ma prekvapilo.

Spalňa bola veľmi priestraná. Bola tam veľká posteľ a aj šantník. Vedľa postele sa nachadzali nočné stoly s lampou. Šantnik bola len malá miestnosť s vešiakmi. Oproti posteli bol toaletný stolík na kozmetiku a vedľa toho bolo zrkadlo.

Byt sa mi strašne pačil. Už sa len zabývať a bude to super.

Hope you like it like it ❤ tato časť nieje možno nic zaujimavá ale je dôležitá. V daľších dieloch sa Liv spozná už konečne aj s Marcusom a Martinusom 😌

Think before talk {M&M}Where stories live. Discover now