Частина 10

1.4K 72 1
                                    

Рано мене розбудив Паша:
-Вставай сонечно
-Ще 5 хвилиночок
-Ніяких 5 хвилиноч,вставай я тобі кажу
-Відстань
-Вот так значить?-Паша взяв мене на руки і поніс в холодний басейн
-Ти що придурок?Я вся мокра,та щей холодно дуже-обурилася я
-Зате ти встала-обійняв мене Паша і я довго недумаючи пихаю його в басейн
-От дура-крикнув хлопець
-Зате коханна-засміялися ми і пішли в кімнату сушитися
-А чого ти мене розбудив?-поцікавилася я
-Бо в мене є для тебе подарок,тому йди бистро збирайся і я тебе чекаю на парковці.Так як я незнала туди ми поїдемо то вдягнулася попростіше.Джинси,світер,кросівки і взяла рюкзак.Вийшовши з готелю я помітила що на парковці крім Паші стоїть Оля та Даня.
-Оля ти знаєш куди ми поїдемо?-запитала я
-Ні,Даня і Паша нічого не кажуть
-Давайте вже сідайте-сказав Паша і ми поїхали.За кермом сидів Паша,біля нього Даня а на задньому місці я і Оля.Цілу дорогу ми з нею вгадували куди нас по везуть але й так і не вгадали.
Коли ми приїхали я зразу зрозуміла що це Діснейленд.Я дуже мріяла сюди потрапити,але в моїх батьків не було таких коштів.Кстаті за батьків,я вчора з ними зв'язалася і виявилося що мій тато все життя складав гроші і тепер купує половину акцій у Пашиного тата.
-Урра,це ж Діснейленд-почали ми з Олею радіти
-Все досить,ходімо вже на якийсь актракціон-сміючись сказав Даня
-Оо,я знаю куди.Йдемо в кімнату страху-запропонувала Оля
-Йдемо,я дуже туди хочу-почала просити я і зробила жалісні очі.
-Добре,добре йдемо-обійняв мене Паша
Там було дуже страшно,випригували різні монстри,і я пару разів була не витримала і закричала,але Паша мене постійно заспокоював.З від там я вийшла чуть не сива,але все минулося.
-Так,тепер йдемо на Американські гірки-запропонував Паша і ми пішли
Спочатку все було добре,ми їхали не швидко,але потім швидкість почала збільшуватися і почалися різні закрути.Мені стало страшно,але через декілька хвилин я вже спокійно сиділа і мені починало це подобатися.Я хотіла ще раз на горках покататися але хлопці і Оля вирішили просто прогулятися.

Ми гуляли близько трьох годин,їли солодку вату,грали в різних розіграшах та конкурсах

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Ми гуляли близько трьох годин,їли солодку вату,грали в різних розіграшах та конкурсах.Паша мені виграв великого ведмедя і чупа-чупс а Даня Олі такогож ведмедя і снікерс.Мені дуже сильно захотілося на катапульту і Паші прийшлося піти зі мною.Коли нас запустили я кричала від задоволення,мені дуже сподобалося відчуття вільного падіння,а вот Паша кричав від страху,я з нього ще довго сміялася і підколювала.
Поки ми ходили по різних актракціонах настав вечір
-Все з вас досить,тепер ми їдемо в ще одне цікаве місце-сказав Паша
-Що?Знову сюрприз?-роздратовано сказала я
-Мала,заспокойся.Тобі ж це сподобалося,а то ще краще.-обійняв мене Паша і ми поїхали.Їхали ми не довго і тут я побачила Ейфелеву вежу.Яка ж вона красива.
Паша зупинив машину не подалік і ми пішли до неї.
-Ого яка вона велика-здивовано сказала я
-Так заходимо всі в ліфт-почав підганяти нас Даня
Піднеслися ми дуже високо,як виявилося там був ресторан і оглядова площадка.Ми сіли за столик і нам принесли меню.Коли я побачила ціни то чуть невтратила свідомість,там так все дорого.Паша заказав всім чай і нам з Олею дорогезні кекси.Ми посиділи,поговорили,дивилися на вид з 274 метрів.З обох сторін вежі-фонтан та парки для прогулянок.Вся вежа в ніч світиться.

Вже було досить пізно,ми хотіли спати,тому поїхали в готель

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Вже було досить пізно,ми хотіли спати,тому поїхали в готель.

Як це сталося?जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें