0.7 Ra-ra-rasmus?

152 6 0
                                    

Nicole pov:

Jag vaknade upp med ett leende men ändå med ett brustet hjärta. Men leendet stod inte för mitt hjärta som gått i kras utan för min relation till Noel. Han är fan en bra.. eh vän?
Jag tror vi är vänner iaf.

Jag reser mig upp och går till mitt egna badrum som ligger precis bredvid mitt WIC (walk in closet). Jag strippar av mig min pyjamas som jag sovit i. Och sätter igång duschen medan jag borstar igenom mitt hår. Jag studerar min kropp lite. Svag, ful och tjock det var det jag såg. Inget mer märkvärdigt än det, för de var exakt så jag såg ut.

Jag klev in i den nu lagom varma duschen. Känner hur vattnet landar på min kropp och rinner ner från min kropp. Jag drar bak huvudet och känner hur jag verkligen vaknar till när vattnet träffar mitt ansikte.

Jag slingrar en handduk runt min kropp. Sätter mitt hår i en annan handduk. Jag börjar inte förens 9 idag och har bara 3 lektioner innan lunch annars brukar det vara typ 4. Stressigt? Ja. Jag kollar på klockan 07.45 jag går in i mitt WIC (walk in closet) väljer ut mina kläder. Svarta högmidjade jeans med håll på knäna och en vit magtröja till det. Svart läderjacka skulle jag ha till och vita Nike skor. Jag tar på mig kläderna och ställer fram mina skor och hänger fram min jacka. Jag går tillbaka till badrummet för att torka det sista av mitt hår innan jag plattar till det lite. Jag går ut och sätter mig sedan och fixar mitt smink. Det vill säga det vanliga typ lite concealer, ögonbryn, lite neutral ögonskugga och contour. Jag hade ju lite tid så jag tänkte varför inte liksom. Jag tar mina skor och jacka springer ner för trappan och möts av världens chock.

"Ra-Ra-Rasmus?" Säger jag och min röst sprack när jag sa det. Jag kollar lite åt höger och ser mina föräldrar. Dom har haft en konversation med honom.

"Babe, jag är så ledsen" säger han och är påväg att dra in mig i en kram men jag slår bort hans händer.

"Vad är ditt problem?! Vad är det du inte förstår när jag sa att vi var över!" Jag kokade inombords.

"Bby" säger han och försöker komma nära mig igen.

"Du rör mig inte!" Ryter jag till. Jag ger honom en rejäl bitchslap och inte bara en utan typ 5, med all kraft jag har. Han tar min hand när jag är påväg att slapa honom igen och han backar ett steg bakåt.

"Ut och lämna mig ifred vi är över det finns inget mellan oss! Kom fucking ihåg det!" Skriker jag medan jag puttar ut honom genom dörren. Jag slänger igen dörren med en smäll och glider långsamt ner med ryggen mot dörren.

"Vad är felet på dig Nicole?" Frågar pappa strängt.

"Vad är felet på mig? Vet ni ens att han var otrogen mot mig? Att han låg med någon jävla kändis och sen spreds deras jävla sexvideo på nätet. Och att alla skriver 'hörde att han hade flickvän, tycker synd om henne' osv! Tror du jag kan ta tillbaka någon som svikit mig?" Ryter jag ut medan jag ställer mig upp.

"Jag bryr mig inte vad han gjort, hans farsa är viktigt för mitt företag! Vi tjänar extrema pengar på deras investeringar. Vi kan inte tappa det, förstår du?" Ryter han tillbaka.

"Oh okej jag fattar så mina känslor är tydligen inte viktiga längre, utan företaget är säger jag och rör mig förbi dom och mot trappan men innan av springer upp så stannar jag och säger "ni är inte mina föräldrar längre, ni är monster." Med det sagt lämnar jag dom efter dom tappat hakan av vad jag sagt till dom. Men det jag sa var sant.

Utan att tänka går jag in på mobilen och kollar senaste samtalen, fixar ett nummer till en kontakt och ringer sedan numret. Jag vet att dom sagt att jag borde inte. Att jag inte ska ha kontakt med Bad. Men ändå var det bara han jag kände att jag kunde prata med.

Han svarar efter ett tag och samtalet blir ett FaceTime samtal.

"Hej" säger jag med vattenfyllda ögon.

"Okej, okej jag fattar att du är glad o se mig men du behöver inte gråta för det." Säger han och skrattar.

"Noel ut från klassrummet, du får frånvaro från denna lektionen!"

Jag skrattar typ så jag håller på att dö. Jag vet vilken lärare det är. Det är vår No och lärare Lill. Hon är snart en pensionär och har arbetat med skolan och det länge. Hon blir liksom arg för inget.

"Ha-ha-ha jätteroligt" säger han sarkastisk och som om det inte var roligt. Men vi båda vet att det var inte fallet. Vi båda börjar sedan skratta. Sånt här är vad man lever för.

"Så vad ville du?" Frågar han.

"Eh undrade typ om du kunde hämta mig och köra mig till skolan? Och jag anser att du inte har något val då du ändå inte har nån lektion längre" säger jag och fnittrar.

"Är du seriös?" Frågar han och jag nickar som svar.

"Var klar om 10" säger han.

"Tackii" svarar jag och sen la han bara på. Jag skrattar för mig själv.

Gud vad jag är snäll.

***

Bara jag som hatar Rasmus?

Rebounding with BAD | Noel FlikeWhere stories live. Discover now