En slagen mr Hardey

566 12 3
                                    

Nästa morgon vaknade jag ganska tidigt. Solen sken genom persiennerna och det var svårt att det var januari. Jag tänkte precis gå upp för att förbereda mig inför skolan när jag kom på att det var lördag. Jag skrattade lite över mig själv. Det var svårt att tro att det var samma tjej som igår efter skolan. Jag tänkte att det skulle bli en chill dag när jag kom på att jag lovat Cam att shoppa med henne. Jag pallade inte göra något, men tänkte att jag säkert skulle bli piggare sen. Jag tog upp mobilen som låg på nattduksbordet. Jag stängde av flyplansläget och såg att Ella hade skickat ett sms. Jag klickade på det.

Ella
Hallå, skummaste grejen hände idag på mr Hardeys lektion igår. Det var sista lektionen och en man som såg rätt så misshandlad och slagen ut kom in i klassen. Han frågade efter dig och när mr Hardey bad honom gå ut så slog han till honom. Mannen tog fram en kniv och höll fram den mot oss och frågade vart du var. Vi var livrädda och sa att du flyttat till NYC. Sorry att jag berätta för honom, men höll seriöst på att skita på mig.

Jag
Mår mr Hardey bra? Detta är sjukt, mannen var säkert en av de hundra som min pappa haft problem med... det är lugnt förresten.

Ella
Vem bryr sig om mr Hardey, det är du som är det viktiga, tänk om han letar upp dig och din mamma! De gjorde en polisanmälan och vi i klassen har vittnat för polisen om hur mannen såg ut.

Jag
Tänk om han ger sig på er? Allt kommer vara mitt fel...

Ella
Nej, det är din pappas fel. Dessutom så vet ju ingen annan i klassen om din pappa, så de tror väl att det handlar om något annat.

Jag
Jag vet inte... lova att höra av dig varje dag och försäkra mig om att händer.

Ella
Lovar

Jag la ifrån mig mobilen. Skit också... jag var tvungen att vara arvtagare på min pappas jäkla problem. Snyggt, han dör och lämnar det som hejdå present. Min pappa var nig den mest korkade mannen i världen. Vem fan är maffia och gängledare i LA när man är gift och har ett barn?

Jag reste mig upp från sängen och hörde ljud från köket.
"Godmorgon!" sa mamma glatt och tittade upp från sin tekopp.
"Godmorgon, vad gör du uppe såhär tidigt?" frågade jag.
"Jag ska jobba, vad är din ursäkt?" frågade hon och skrattade.
"Vet inte, men ska du jobba på en lördag?"
"Arbetslivet." sa mamma, kramade mig och stack till jobbet.

Jag började göra pannkakor, men så kom jag på en grej... Hur i helvette kunde jag glömma berätta för mamma om mannen som kommit till min förra skola? Åhh, nu måste jag vänta tills eftermiddagen.

————————————————————————

Sorry för kort kapitel, men hoppas ni gillade det.

Som sagt så skulle jag bli super glad om någon kommenterade. Ge gärna kritik ; )

<3

I'm daughter to a mafia Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin