Tanıtım

618K 10K 1K
                                    

"Bu söylediklerine inanmıyorum, hepsi deli saçması! Hafızamı kaybettim diye benden faydalanmaya çalışıyorsun! Ben asla seninle birlikte olmadım!"

"Ne derler bilirsin; 'Asla, asla dememek lazım.'"

Karşımda durmuş yüzünde o nefret ettiğim ukala gülümsemesiyle bakarken bütün vücudum öfkeyle cayır cayır yanıyor. O ise bu halimden memnun kalarak yüzündeki sırıtışı büyütmekle meşgul. Tamam, o gülümseme birçok kızın aklını başından alacak kadar muhteşem olabilir, ara sıra ben de dalıp gitmiyor değildim ama onun kim olduğunu biliyordum. Kendini beğenmiş, küçük dağları ben yarattım tavırlarından da nefret ediyordum.

Bu yüzden söylediklerinin uydurma olduğundan yüzde yüz eminim, hafızam benden son 4 yılı çalmış olabilir ama kendimi tanıyordum. Bu ukala çocukla birlikte olacağıma ölürdüm daha iyi!

Bu kadar büyük konuşmamam gerektiğini öğrendiğimde, her şey için çok geç olmuştu.

17 yaşında gözlerini kapayıp dört sene sonra yeniden uyanmış biri gibi düşünün beni. Hayatımın son yılları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, bildiğim hiçbir şey artık yerli yerinde değil ve tüm doğru bildiklerim koca bir yanlıştan ibaret. En yakın arkadaşlarım düşmanım haline gelmiş, çok sevdiğim ailemle görüşmüyoruz. Tıp okumam gerekirken edebiyat bölümünde okuyorum. Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim ve yanımda olan tek kişi, bu hayatta en son güveneceğim insan.

Size de ayvayı yemişim gibi gelmedi mi?


Selam, ben de şaşkınım canlarım!

Hiç aklımda yokken bir anda esinlendim ve buradayım :D

Umarım beğenirsiniz ve keyifle okursunuz :) Desteklerinizi bekliyorum :*

***** NOT: Facebook grubumuzun ismi sonradan değişikliğe uğradığı için en başa yazıyorum, hepinizi 'Buse Gümüş'ün Kaleminden'e bekliyorum :)

Unutamam Seni (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now