Important A/N

148 2 5
                                    

Eerst: Sorry voor degenen als je verwachtte dat dit een update was. Tweede punt op de agenda: Ik heb hier niks meer voor, en ik heb besloten om dit boek ter ad-adop-adoptie op te geven. Het doet pijn aan m'n hart, maar ik kan gewoon niks meer met dit verhaal. Ik zit ook niet meer in deze fandoms, dus dat maakt het moeilijker om door te kunnen schrijven. Hoe dan ook. Als je dit boek wilt adopteren, heb ik wel een paar eisen:

1) Je moet goed gebruik maken van leestekens. Anders wordt het verhaal onduidelijk en niet meer zo aantrekkelijk om te lezen.

Wel: Mira liep naar de poort om haar vrienden te begroeten. "Hallo iedereen!" riep ze van een                 afstandje. Ze rende naar hen toe.

Niet: Mira liep naar de poort om haar vrienden te begroeten hallo allemaal riep ze van een afstandje ze rende naar hen toe

2) Graag zo min mogelijk type-fouten. Als je dit boek wilt adopteren, en je weet het niet zeker of er type-fouten instaan, dan wil ik het best proofreaden.

3) Geef me credit voor het verhaal, in bijvoorbeeld de beschrijving, of een hoofdstukje voordat je het verhaal begint.


Sorry als ik streng lijk, ik wil gewoon dat het bij de volgende schrijver wel kwaliteit krijgt. Als je dit wilt adopteren, stuur me dan even een privéberichtje waarin je vraagt of je dit kunt adopteren. Nogmaals sorry.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Een Cullen in Schemermeer {OPEN VOOR ADOPTIE}Where stories live. Discover now