15

7.1K 327 30
                                    

Mă sărută pasional și mă ridică în sus înconjurându-i talia. Merge cu mine spre sufragerie și mă trântește pe canapea. Se suie peste mine și începe să mă sărute pe gât, mușcând câte o părticică de piele lăsându-mi un semn pe gât, un semn movaliu pe care îl sărută.
Á:-Jungkook, oprește-te!
Jk:-Ce e? spune acesta ridicându-se de pe mine.
Á:-Trebuie să mergem la magazin!
Jk:-De ce?
Á:-Off, haide, îmbracă-te!
Se ridică nervos și își ia jacheta din cuier. Îmi dă și mie jacheta mea și mergem spre mașină. Intrăm în mașină și Jungkook pornește motorul. Ajungem la magazin si ne plimbam printre rafturi. Luăm toate cele necesare și plecăm spre casă. Scot toate ingredientele pentru tort pe masă și îmi pun în față cartea cu rețete. Am copt blatul. Jungkook vine și mă ia în brațe pe la spate. Mă sărută pe gât și obrajii mei capătă o nuanță roșiatică.
Jk:-Ești atât de drăguță când roșești!
Á:-Nu-i adevărat!
Jk:-Ba da, spne și mă sărută pe obraz.
Am făcut crema pentru tort și Jungkook a băgat degetul în cremă și m-a murdărit pe față. Am încercat și eu să-l murdăres, dar a fugit repede. Am alergat după el până s-a închis în baie.
Á:- Jungkook, ieși de acolo!
Jk:- Nu, intră tu dupã mine.
Á:-și cum vrei să fac asta, ușa e încuiată, prostuțule!
Jk:-Prostuță ești tu!
Á:- Binee!
Mă duc înapoi la bucătărie și comtinui prepararea tortului. Termin tortul, îl bag in frigider și mă duc la baie pentru a-mi șterge crema de pe față.
Unde o fi Jungkook? Nu l-am mai văzut! Cred că este în camera lui! Mai bine!
Intru in baie și pornesc apa pentru a face un duș. Intru în cadă și mă relaxez. Ușa se deschide și pe ea intră Jungkook. Când îl văd mă scufund mai adâmd în apă pentru a-mi astupa pielea.
A:-Ce faci? Ieși afară!!
Jk:-Oo, nu știam că ești aici, dacă știam veneam mai devreme.
Mă foiesc în apa fierbinte care îmi astupa corpul și obrajii mei capătă nuanța roșiatică care îl face pe Jungkook să zâmbească necontrolat.
Jk:-Pot să fac și eu baie cu tine? spune el cu o voce de copil.
Á:-Ce? Logic că nu.
Jk:-De ce nu?
Nu spun nimic, încerc să-mi ascund roseața cât mai mult. Jungkook zâmbește plăcut și mã sărută pe frunte înainte de a ieși din baie.
Ies din cadă și îmi înfășoar un prosop în jurul corpului. Când deschid ușa văd un Jungkook ghemuit în pat care dormea ca un îngeraș. Mă strecor pe lângă el fără a scoate vre-un sunet și îmi aleg câteva haine din dulat și plec înapoi la baie.

 Mă strecor pe lângă el fără a scoate vre-un sunet și îmi aleg câteva haine din dulat și plec înapoi la baie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ies din baie și nu-l mai văd pe Jungkook. Mă întind în pat si îmi iau telefonul. Peste 10 m8nute intră Jungkook în cameră supărat și trântește ușa cu putere.
Á:-Ce s-a întâmplat? întreb eu îngrijorată.
Jk:-Nimic...
Á:-Cum nimic, spune-mi.
Jk:-Nu-i nimic, crede-mă!
Á:-Jungkook, mă speri uneori.
Jk:-Îmi pare rău, chiar nu vreau să te includ și pe tine în problemele mele.
Se apropie de buzele mele și mă sărută lent. Îi dau voie să-mi exploreze cavitatea bucală, dominându-mă. Mă întinde in pat și se suie peste mine. Își dă tricoul jos și mă sărută flămând.......













Sper că v-a plăcut!❤❤❤
*scuze pentru greșelile gramaticale*

Sper că v-a plăcut!❤❤❤*scuze pentru greșelile gramaticale*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Baby-sitter//J.JK-ŦเภคlเzคtĂWhere stories live. Discover now