Capitolul 2

18 1 0
                                    

Nu stiu cum dar intr-un tarziu, dupa 2 pachete de tigari, am reusit sa adorm putin, insa razele enervante ale soarelui m-au trezit mai devreme de ora 8. Ma ridic din pat si merg agale spre baie, am nevoie sa spal urmele lui Ryan de pe corpul meu. Inchid usa baii in urma mea, imi arunc hainele in cosul de rufe. Las stropii de apa sa-mi loveasca pielea fina, deschid dopul sticlutei de gel de dus cu aroma de trandafiri si imi las corpul sa  se rasfete, relaxandu-ma si incercand sa uit de tot ceea ce se intamplase.

Dupa o ora de stat "la inmuiat" am decis sa ies. Mi-am infasurat corpul intr-un prosop si mi-am croit drum spre dormitor, alegand sa port un tricou negru, simplu si o pereche de pantaloni largi de trening. Ma bucur ca macar durerea a disparut.Ryan nu a mai dat nici un semn de viata, dar nu ma intereseaza.Mi-am luat cana de cafea si tigarile si am iesit pe terasa sa fumez, ai mei fiind la munca.
In timp ce fumam, am observat ca ma suna matusa mea.

-Hei Bella! Ce faci? 

-Hei! Ce crezi? Am super vesti, du-te si fa-ti bagajele ca merg in Italia la unchiul tau si tu vii cu mine! Aproape imi tipa in ureche.

-Bella, vorbesti serios? Spun inca ne venindu-mi sa cred.Imi doream de mult sa vad Italia.

-Da, fraierico, deja am facut actele cu ai tai ca sa te pot scoate din tara. Sambata dimineata avem avionul catre Bergamo, iar eu sunt in tren, vin spre Bucuresti.

Bella inchide telefonul, iar eu eram fericita, dar nu ma puteam bucura la maxim deoarece gandul meu era inca la Ryan si la ce s-a intamplat cu o zi inainte.

Imi mai aprind o tigara si stau in liniste, gandindu-ma la tot. Telefonul meu bazaie, semn ca am primit un mesaj.

Ryan: "Neata iubito, ce faci?"

Decid sa ignor mesajul, stingand tigara in scrumiera si intrand in casa.Urc la mine in dormitor cu gand sa-mi fac bagajul si curatenie in dormitor in acelas timp. Imi strang hainele de pe jos si cobor sa le duc la spalat, pentru a le lua cu mine, dar dau de Ryan in sufragerie.

-Ce cauti aici? Il intreb, socata de prezenta lui.

-Am venit sa imi cer scuze, iubito. Chiar imi pare rau.Bausem putin si chiar voiam sa fii a mea. Te iubesc enorm si nu as suporta sa stiu ca nu am fost primul barbat din viata ta. Spune Ryan cu capul plecat, iar mici lacrimi apar in coltul ochilor lui.

-E ok. Asta a fost tot ce am putut spune. Nu-i puteam spune ca nu sunt suparata, pentru ca sunt, dar nici nu vreau sa ne despartim. Totusi il iubesc si nu vreau sa-l pierd. Poate doar am nevoie de o pauza de la tot, iar escapada in Italia e tot ce am nevoie.

-Winter, chiar imi pare rau! Nu vreau sa te pierd. Spune Ryan disperat.

-Nici eu nu vreau, dar cred ca am nevoie de o pauza sa ma acomodez cu tot ce s-a intamplat. M-a sunat Bella sa-mi spuna ca maine dimineata plecam amandoua in Italia pentru o saptamana. Poate cand ma intorc o sa fiu ok. Spun inaintand spre masina de spalat, aruncand hainele in ea.

-Daca asta e tot ce ai nevoie este perfect, o sa-ti dau timp. Pot ramane cu tine?

-Da, e ok...ma poti ajuta sa fac bagajul. Spun, iar pe fata lui Ryan se arcuieste un zambet sincer.
Ma ia in brate si urca scarile cu mine pana in dormitor. Ma pune jos si ma strange tare in brate.

-Winter, nu stiu ce m-as face fara tine. Spune, iar ochii lui erau umezi. Il sarut usor pe buze si ma intorc catre dulap pentru a scoate cateva haine pe care le indes in geanta si ma arunc in pat, iar Ryan se pune usor langa mine, facandu-ma sa tresar. Stateam intinsa pe o parte cu spatele la el, iar cand degetele sale imi mangaiau pielea fina de pe sold tresaream, tremuram, iar mici lacrimi voiau sa iasa la iveala. Nu pot controla starea asta, nu am mai patit asta niciodata, iar Ryan nu este singurul care m-a mangaiat pe piele.

RYAN'S P.O.V.

Nu imi vine sa cred ce i-am facut. Sunt un monstru. Ma uit cum corpul ei firav tremura la fiecare atingere, semn ca a ramas cu traume dupa tot ce i-am facut.Desi sta cu capul presat de perna, pot observa mici lacrimi in ochii ei albastrii ca marea.

Nu a durat mai mult de 10 minute ca printesa mea sa adoarma.Stiu sigur ca nu a putut dormii toata noaptea si ca a fumat inconstienta si mai stiu ca eu sunt cauza. Telefonul meu vibreaza, semn ca am primit mesaj.

Molly: "Iubitule, mi-e tare dor de tine..."

Eu: "Unde esti?"

Molly: " La mine acasa"

Ma ridic imediat din pat, o invelesc pe Winter cu o patura subtire aruncata pe pat si ies din casa. Ma urc in masina si gonesc spre casa lui Molly. Am nevoie de ceva sa uit de tot.

In mai putin de 5 minute ajung la ea acasa, gasind-o deja goala.Ma dezbrac, o iau de par si imi indes barbaria in gura ei atat de adanc incat o simt cum se ineaca, dar nu conemteaza nimic. A continuat sa mi-o suga pana mi-am dat drumul in gura ei si am plecat. Ma intorc la printesa mea.

WINTER'S P.O.V. 

Sunt trezita din somn de telefonul meu ce suna. Ridic mana spre noptiera pentru a vedea cine indrazneste sa ma trezeasca din somn. Era Bella.

-Hei! Raspund somnoroasa. Nu am cum sa fiu suparata pe ea ca m-a trezit, e cea mai tare matusa din lume.

-Hei, Winter, eu mai am 20 de minute si ajung la gara, poti venii sa ma iei? Am mult bagaj. Spune ea si ne bufneste rasul pe amandoua.

-Sigur, il iau pe Ryan si plecam. Spun, inchizand telefonul si ridicandu-ma din pat. Cobor si il gasesc pe Ryan intrand in casa.

-Unde ai fost? Il intreb frecandu-ma la ochi.

-Aaaa...Neptun latra intr-una si am vrut sa vad ce are. Spune acesta frecandu-si ceafa.

-Ok, ia-ti cheile si hai la gara dupa Bella, mai are 20 de minute si ajunge, iar tata vine acasa abea maine.

-Ok, haide. Spune luandu-ma de mana.

Dupa un drum de 25 de minute ajungem la gara si dam de Bella care se chinuia sa care 3 geamantane. Eu si Ryan mergrem si luam fiecare cate unul.

-Bella, ai innebunit? Te muti aici? De ce ai carat toate astea cu tine? O intreb putin socata.

-Stai calma fato, in doua geamantane sunt numai chestii trimise de bunica-ta mamei tale. Spuse Bella, urcandu-ne toti in masina.

Pe drum Bella a facut cunostinta cu Ryan, povestind intamplari amuzante despre mine si razand. Acasa mama deja ne astepta cu masa pusa. Ryan s-a scuzat ca nu poate ramane si a plecat cam brusc, dar am preferat sa nu pun intrebari.

 Dupa cina, eu si Bella ne-am bagat la somn, deoarece ne astepta o zi lunga.

7 monthsजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें