Capitolul 1

18 1 0
                                    

Eu si Ryan suntem impreuna de aproape un an, iar el ma face mai fericita pe zi ce trece,il iubesc enorm si imi da de inteles ca sentimentul e reciproc. Ne-am cunoscut cam acum un an, facand amandoi karate de performanta, ne-am cunoscut intr-un stagiu de pregatire, de atunci viata mea a inceput sa prinda contur, Ryan imi arata ca sunt importanta pentru cineva in sfarsit, m-a scos din depresie si mi-a oferit iubirea de care aveam asa mare nevoie. 

Lunile au trecut destul de repede, iar aniversarea noastra de 7 luni a picat fix in aceeasi data cu ziua mea de nastere -4 august-. Nu voi uita curand aceasta data caci a fost cea mai groaznica zi din intreaga mea existenta, zi ce m-a facut sa-o injur pe mama pentru ca m-a nascut.

Aveam totul planificat in detaliu, bine, replanificat deoarece toti ''bunii mai prieteni" si-au gasit scuze pentru a nu veni, insa nici azi nu inteleg de ce. Cel mai tare m-a durut absenta lui Jo, este ca o sora pentru mine, cea mai buna prietena a mea de 14 ani si o iubesc enorm.Nenorocita a plecat cu parintii ei la mare.Cum Ryan era singurul invitat, am decis ca mai pot lenevi in pat ceva timp, desi ceasul era trecut de ora 11 am. Mama si tata erau la munca, fiind singura acasa nu imi faceam griji. M-am ridicat din pat, schimbandu-ma rapid intr-o pereche de blugi negrii scurti si un maieu de aceeasi culoare, gramada de par rosiu, ciufulit, am smotocit-o intr-un coc amarat in varful capului si am coborat pentru a-mi savura cafeaua si tigara. Pornesc cafetiera cu gandul la cea mai tare cafea posibila. Dupa ce mi-am indeplinit dorinta, mi-am luat cana de cafea si am iesit pe terasa, unde, intr-un sertar, bine ascuns, statea pachetul meu de dunhill negru, il deschid si scot o tigara, prind filtrul ferm intre buzale mele, aprinzand tigara si tragand in plamani fumul toxic, dar care imi dadea o stare de liniste. De odata sunt luata in brate si stransa de 2 maini puternice.

- La multi ani, iubito! Spuse Ryan, sarutandu-ma apasat pe buze.

-Multumesc, baby! Spun aruncand tigara in scrumiera si sarindu-i in brate, acesta ma ridica de la sol invartindu-ma.

M-a pus jos, disparand repede pe usa.M-am asezat pe scaun, terminand tigara si cafeaua. Mi-am luat cana de pe masuta, cu gandul s-o spal, insa cand am intrat pe usa am scpat-o pe jos, spargandu-se in zeci de bucatele, in fata mea stand Ryan cu un bucet imens de flori, 2 pungute, iar langa el era asezat un urs urias, in comparatie cu inaltimea mea.Simteam cum lacrimile o sa-si faca aparitia, iar Ryan a venit catre mine, plasandu-mi pungutele si buchetul, strangandu-ma in brate. Mi-am lasat capul pe pieptul lui, scapand cateva lacrimi de fericire.Am pus buchetul in vaza si mi-am concentrat atentia pe cele 2 pungute, cea de la Victoria's Secret mi-a cazut prima in mana. Am scos de acolo cea mai frumoasa lenjerie pe care cred ca am vazut-o vre-odata. Era neagra,din dantela fina, iar bikinii aveau la spate un 'W" facut din pietricele, ce arata perfect. Cealalta punguta era de la Swarovski, cu mainile tremurand am scos din punguta o cutie in forma de inimioara, din catifea rosie, iar inauntru se afla un lantisor finut din aur alb, cu o inimioara drept pandantiv si cercei asortati.Din nou lacrimile mi-au invadat oichii, luandu-l pe Ryan in brate.Mi-am dat cerceii si lantisorul de la mama jos, pregatindu-ma sa le pun pe cele de la Ryan, dar acesta m-a porit.

-Iubito, lasa-ma sa ti le pun eu. A spus in timp ce s-a intins sa ia cutiuta.Am acceptat, lasandu-l sa-mi prinda cerceii si lantisorul.I-am multumit, sarutandu-l din nou pe buze.''Iubito'', continua acesta, " Te superi daca vine si Kriss diseara?" Ma in intreaba acesta usor nedumerit.

-Nu, e ok, oricum nu mai vine nimeni, asa ca e bine venit. Spun fara a ma deranja prezenta celui mai bun prieten al iubitului meu.

Daca tot am stabilit ca vine Kriss diseara, am hotarat sa merg cu Ryan la cumparaturi pentru a  face un gratar cand vor veni si ai mei de la serviciu.Mi-am luat portofelul si tigarile si m-am incaltat intr-o pereche de tenisi negrii.Ryan si-a luat cheile si am pornit spre supermarket.
Dupa vre-o 2 ore de invartit prin magazin si cumparat tot ce aveam nevoie, am pornit spre casa, in drum, oprindu-ne la mama la munca, deoarece stiam ca nu si-a luat pachet, asa ca ii cumparasem deva de la Mc. 
Ryan opreste masina in fata firmei la care lucra mama ca si contabila. Ne dam jos din masina, iar acesta ma ia de mana in drum spre biroul mamei. Odata ajunsi in fata usii, am batut, intrand fara sa astept vre-un raspuns.

7 monthsWhere stories live. Discover now