(7) Zvracení

2.7K 270 19
                                    

Chvíli jsem se rozhlížel kolem a pak zkusil najít koupelnu. V rozbitém záchodu bylo trochu vody, ale byla špinavá a já neměl žaludek na to jí nabírat do skleničky. Navíc, nemohl jsem to už vůbec dát vypít Jonathanovi.

Sice mi toho dost provedl, ale ani já nejsem tak zlý, abych mu dal vypít tuhle břečku s bůhví čím.

Nakoukl jsem tedy do umyvadla, které bylo prázdné a pak mi zrak padl na dva kýble. V jednom byla trocha vody a druhý plný úplně. Má spása!

Do sklenky jsem nabral vodu z toho prvního a zbytek pak nechal ve kbelíku. Ještě se bude hodit. Ten plný jsem tam nechal. Ještě jsem z kuchyně sebral lžičku a zamíchal sůl s vodou.

Kbelík jsem lehce vzal do jedné ruky a pak došel přímo před Jonathana, který zatínal pěsti do gauče a křečovitě přivíral oči. Ten zbytek vody jsem na něj vychrstl.

Ihned se probral a než stačil cokoliv udělat, donutil jsem ho vypít sklenku se solí. Nebyl jsem si stoprocentně jistý, že to zabere, ale byla to první dostupná možnost.

Po chvíli se chytil za břicho a zbledl snad ještě víc než teď. Zabralo to. Nohou jsem přišoupnul kbelík k němu a on toho hned využil.

Odvrátil jsem zrak, protože i když se mi to párkrát už stalo taky, bylo to nechutné. Asi po pěti minutách přestal zvracet. Z úst mu teklo trochu krve, takže jsem tipoval, že už mu moc nebezpečí nehrozí.

"Jsi...v pořádku?"Zeptal jsem se opatrně. Jen mě přejel chladným pohledem a pak znovu padl na gauč."Stejně tě chci pořád vysát..."Zamumlal a pak vyčerpáním usnul.

Ahojky lidičky 😄.
Bohužel jak jsem říkala, jsem sklerotik, takže to vychází později 😅. Omlouvám se😅😅

KikA

Na zabitíKde žijí příběhy. Začni objevovat