1. nap

667 43 14
                                    

Tudod, kedves naplóm, itt, a bázison a napok egyhangúak. Azt mondjuk nem éppen mondhatnám, hogy unalmasak lennének. A munka mindig feldobja a hangulatom, meg hát valami, pontosítva valaki más is mindig tesz róla, hogy ne unatkozzam, de ezt vedd a lehető legnegatívabb értelemben.
Sok itt az idióta, de valahogy mégis Kylo Ren tudja nálam a legmagasabb vérnyomást produkálni. Alapvetően semmi dolga nincs azon kívül, hogy az ütközetekben megfélemlítő hatást gyakorol az ellenségre (mondjuk ezen módszer hatásosságában a megjelenését látva nem kételkedem), úgyhogy amikor nincs épp semmi komolyabb bevetés, - jobb esetben - csak a hátsóját növeszti a kanapén, vagy - és itt jövök be a képbe - az én munkakörzetemben ólálkodik. Ilyenkor utálom leginkább, amikor ennek a rossz szokásának adózva egyszer csak megjelenik az ajtóban, és ellehetetleníti a munkát. Hogy hogyan? Először is, amikor a helyiségben van, méterekről lehet érezni, ha téged figyel, aztán amikor odanézel, elfordítja azt a maszkos fejét, és fügyülni kezd, amit a sisakja kacsafingássá torzít. Meg aztán ott van az, hogy úgy tesz, mintha valami felkeltette volna az érdeklődését, aztán öles léptekkel elindul a kijelölt pont felé, kitárt karokkal, és mindenkit lekaszál, aki az útjában van. Néha pedig csak meghúzódik az egyik sarokban, és azzal szórakoztatja magát, hogy az Erő segítségével kirántja a datapadet az emberek kezéből, aztán - a nyögdécselő hangokból kövezkeztetve gondolom - röhög magában, ahogy az áldozat ugrálva próbálja elérni a fölötte lebegő eszközt. De mégiscsak az a legrosszabb, amikor amikor egyszerűen megáll mögötted, pár percig csendben figyeli, amit csinálsz, csak a szuszogását hallod, és a hideg kiráz tőle, aztán amikor megkérdezed, hogy mit akar, közli, hogy valamit elrontottál, majd továbbáll.
Egyszóval Kylo Ren néha már az idegbajt hozza rám.
Most be kell fejeznem, mert Millicent méltatlankodik, megjegyzem jogosan, mivel ma még nem kapott enni. Legszívesebben Kylo Rent aprítanám fel neki vacsorára, csak tartok tőle, hogy nem tenne jót a gyomrának.

Hux naplójaWhere stories live. Discover now