Hoofdstuk 1

19 1 2
                                    

Het is dinsdagavond 24 juni 2014. De klok slaat middernacht dus het is stilaan tijd om mijn bed in te kruipen. Nu ja, mijn bed. Het opblaasbare bed van mijn broer en schoonbroer, Lee en Alex. Lee en Alex zijn een homokoppel. Ze zijn al zo’n 10 jaar samen en ik heb een klein vermoeden dat ze binnenkort de grote stap zetten om te gaan trouwen. Oeeeeh!

“Morgen is het eindelijk zo ver!” Roep ik vol enthousiasme doorheen de slaapkamer. Ik spring als een klein kind op en neer hun bed en laat me vervolgens neerploffen op mijn opgeblazen bed die zich naast dat van hun bevind.

“Ja EINDELIJK!” Gilt Alex blij. “Na maanden wachten vertrekken we morgen naar mogelijk het beste concert van ons leven. Ik kan niet wachten om Zayn te zien.” Alex is een fan van One Direction, maar Zayn is zijn favoriet. Hij zit in kleermakerszit op bed en wiebelt vol spanning heen en weer.

“Hé maak mij niet jaloers! Ik wil ze ook zo graag live zien..” Zucht Lee. Hij staart naar de grond en kijkt dan naar Alex en mij. “Maar ik ben heel blij voor jullie! Zolang jullie me op de hoogte houden. Anders zal ik jullie hier moeten opsluiten in de kelder”. Grapt mijn broer Lee.

Ik grijp mijn kussen beet en smijt het in de richting van mijn broer. “Dat zou je nooit durven!” Lach ik. 

Voor mijn verjaardag in november heb ik twee tickets gekregen voor One Direction in Amsterdam op 25 juni 2014. (Doordat het twee tickets zijn, heb ik mijn broer moeten telleurstellen. Nu ja, zo telleurgesteld was hij nu ook weer niet. Ik heb de grootste fan die ik persoonlijk ken gekozen, en dat was Alex.)

 Eerst ging ik ook enkel voor One Direction, tot dat ik ontdekt had wie het voorprogramma was. 5SOS, aka 5 Seconds Of Summer. Ik had al heel veel van hen gehoord via de Twitter accounts van de 1D jongens, dus ik bracht een bezoekje aan hun Twitter account en dat wekte alleen maar meer interesse bij mij op. Niet veel later nam ik een kijkje op hun Youtube kanaal en het laatste filmpje dat was gepost, was van enkele uren geleden. “She Looks So Perfect”, de videoclip. Oké, ik heb vol aandacht naar de videoclip gekeken en geloof me, ik zag dat het goed was. En zo, dames en heren, ben ik fan geworden van 5SOS. Maandenlang stond ik ermee op en ging ik ermee slapen. Alle vrije tijd die ik had, besteedde ik met plezier aan deze band. Ik ben nog steeds fan van 1D, maar 5SOS is nu de grootste reden waarom ik zo hard uitkijk naar het concert van morgenavond. Uiteraard heb ik ook een favoriet, maar wie? Dat ga ik niet verklappen! Dat zullen jullie zelf wel ontdekken. Ik hou van ze alle vier, maar ja, eentje heeft een héél speciale plaats in mijn hart. 

“Volgende keer gaan we allemaal samen naar een concert van hun, beloofd.” Zeg ik tegen Lee. Ik kijk naar Alex en hij knikt. 

“Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga slapen! Mijn batterijen wat opladen voor morgen.” Geeuwt Alex.

 “Slaapwel!” Zeggen we alle drie in koor. De lichten van de slaapkamer gaan uit en enkele minuten later hoor ik een licht gesnurk. “Lee en Alex zijn al in dromenland, nu ik nog.” Denk ik bij mezelf. Ik probeer me comfortabel te leggen, wat makkelijker gezegd is dan gedaan met zoveel zenuwen. Ik denk niet dat ik zal kunnen slapen.. Ik blijf gedurende de hele nacht woelen in mijn opgeblazen bed. Denkend aan hoe ik zou reageren ALS ik ze zou ontmoeten. ALS ik mijn favoriet zal ontmoeten. Ik denk niet dat ik een woord zal kunnen uitbrengen als hij voor mijn neus staat. Ik ga me compleet belachelijk maken. Waarschijnlijk zal ik ze niet eens van dichtbij kunnen zien, maar toch geef ik de hoop niet op.

-------------------------------------

Dit is mijn allereerste fanfic, dus sorry voor spellingsfouten of als sommige dingen niet echt kloppen. Ohja, ik ben op zoek naar iemand die een omslag voor deze fanfic kan maken! Liefst een foto van Luke met dan gewoon de titel "Never Lose Hope" en mijn twitternaam: @KathCharlotte.

Thanks! xx

Never lose Hope (DUTCH/NEDERLANDS)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum