Booktour

631 27 3
                                    

Martin
Stál jsem v řadě na mé první booktour, kde můj crush rozdával podpisy na knihu, vyfotil se a vyměnil si s každým fanouškem pár rychlích slov.
  Kluků, starší třinácti let, nás tu bylo strašně málo. Asi tři.
  Byl jsem tady spolu s mojí kamarádkou, která na Kovyho kouká se mnou.
  Po pár dlouhých hodinách stojících v řadě jsme byli na řadě. První šla moje kamarádka Kačka. A pak jsem šel na řadu já.
Přišel jsem tam a podíval se mu do očí. Měl je modré jako nebe po bouři. Připadal jsem si, jako bych létal. Propalovali jsme se pohledem. Snažil jsem se v něm číst, ale nějak mi to nešlo.
Nevím, jak dlouho jsem tam stál, ale muselo to být docela dlouho. Odkašlal jsem si a uhnul pohledem. ,,Ahoj." Řekl mi a já se na něho znovu podíval. ,,A-ahoj." Řekl jsem a nervózně mu podal knihu. ,,Jak se jmenuješ?" Zeptal se. ,,Martin." Řekl jsem a zčervenal. Podepsal se mi i s věnováním.
,,Chceš se i vyfotit?" Zeptal se mě. ,,Prosím." Zvedl se a vyfotil se semnou. Fotila nás Kačka. ,,Děkuju!" Řekl jsem a odcházel. Najednou ke mě přiběhla asi 13ti letá holka. ,,Ahoj, vyfotil by ses se mnou?" Překvapeně jsem zamrkal. ,,Semnou?" Zeptal jsem se překvapeně.
,,Jo! Tvé příběhy jsou super! Čtu je pořád dokola!" Tak tohle mě překvapilo. Netušil jsem, že mě někdo takhle pozná. A už vůbec ne, že se semnou bude chtít i vyfotit.
,,Prosím." Dodala rychle a zamrkala. ,,Tak dobře." Řekl jsem a vyfotil jsem se s ní. ,,Děkuju! Tohle půjde na tapetu a fotka s Kovym na uzamykačku." Řekla a odběhla za kamrádkou, která stála opodál. Musel jsem se tomu zasmát.
Podíval jsem se okolo sebe a uviděl, jak na mě pár lidí kouká. A hlavně ty jedny oči. Káji. Usmál jsem se a podíval se na Kačku, která se culila. ,,Ahoj, nejsi ty ten kluk, co píše ty super fanfikce na Kovyho a Martina?" Zeptala se holka asi v mém věku.
Byla malá a silnější postavy. Měla hnědé, trochu zrzavé vlasy, modrozelené oči ve kterých se odrážela její radost. ,,Jo, jsem. Jsi druhá kdo mě poznal." Řekl jsem se smíchem. ,,On mě někdo předběhl? To ne!" Řekla na oko smutně. ,,Ale druhá. To je také dobré, ne?" Zeptal jsem se jí. ,,To teda je!" Zasmála se. ,,Vyfotil by jsi se semnou?" Zeptala se. Vyfotili se, poděkovala a pak řekla něco, co mě naprosto odrovnalo. ,,Hodili byste se k sobě."
A s úsměvem odešla nechávajíc mě tu zmateného s Kačkou.

Ahoj! Tak jsem tu s další storkou! Tohle... je to prostě výplod naší fantazie na jednoho youtubera (Kovyho) a jeho fanouška Martina, který s nim má úplně cute fotky!
Já a jedna další dívčina/fanpage jsme dostali nápad na tento příběh. A já ho uskutečnila! :D
Neberte to nějak vážně je to jenom fanfikce, ok? ^•^
Jinak, tento příběh nebude nijak zvlášť dlouhý. Bude mít okolo 6-10 kapitol. :)
Cover od susenkaCOOKIES
Snad se líbí!

Vaše #Marvy shiperka. 👭👫👬

Our secret love |Marvy| short story ✔️Where stories live. Discover now