Part 3

53 2 0
                                    

Op de poster staat een persoon dat zo te zien de dj is. Die persoon is Jace, mijn broer.. Mijn broer die wegliep van huis toen hij 16 jaar oud was, omdat hij een fikse ruzie had met onze ouders.. 4 jaar lang heb ik hem niet gezien, gehoord of gesproken en dan zie ik hem nu inééns op een poster van een disco staan in Ibiza?! Ik kan het even niet bevatten en mijn ogen vullen zich met tranen. Niet van verdriet, maar van woede. "Ehhm, gaat het Summer?", vraag Mila voorzichtig als ze naar me kijkt. "Wat een sul! Hoe kón hij?! 4 jaar lang niets van zich laten horen, we dachten dat hij misschien wel dood was! Maar nee, hij is gewoon een fxcking dj in Ibiza!", roep ik met vol woede. Joy en Mila kijken me verbaast en vooral geschrokken aan, terwijl Lois naast me komt staan en een arm om me heen slaat. Lois kent natuurlijk Jace en het hele verhaal, want tja ze is me beste vriendin en ik deel alles met haar. "Wow, effe rustig worden meid. Wat jij kan gebruiken is een sterkte drank", zegt Joy terwijl ze me een fles met weet ik veel wat voor drank erin geeft. Terwijl ik de fles opentrek en een grote slok ervan drink, legt Lois kort samengevat het verhaal uit. De drank smaakt bitter en maakt me rustig en ik begin me een beetje te ontspannen. "Dan is hij inderdaad wel een sul...", zegt Joy. "We snappen wel dat je niet naar het feest wilt gaan vanavond, hoor", zegt Mila voorzichtig. Ik draai mijn hoofd hun kant op en zeg; "Waarom ook niet? Ik wil z'n reactie eigenlijk wel zien van als hij mij ziet", zeg ik.

*die avond bij het feest*

Ik dans met mijn vriendinnen op het ritme van de muziek, en voel me helemaal vrij en licht in mijn hoofd. Misschien komt het ook wel voor een deel door de alcohol, maarja, boeie! "Wat zie je er by the way prachtig uit, Summer!", zegt Lois. "Altijd toch?", lach ik.

De muziek stopt. "Hello Ibiza! I'll be your dj voor tonight!", hoor ik een luide stem roepen. Iedereen begint te juichen en te klappen. Ik stop met dansen en kijk in de richting van waar de stem vandaan komt. Daar is hij dan; Jace. Ik wil meteen op hem afstappen, maar Lois houdt me tegen. "Niet gelijk zo gestresst en hyper, Summer, doe nou rustig aan en ga d'r niet meteen op af", zegt Lois. Ik trek me los en loop gewoon door naar Jace. Tja, ik doe wat ik wil doen dus doe ik het toch. Ongemakkelijk stap ik het podium op waar Jace wat muziek draait en tik hem op zijn schouder. "Nu al een verzoeknummer aanvragen? Vind je m'n muziek nu al niet goed", zegt hij lachend. "Nee, dat is het niet..", antwoord ik kalm. Langzaam draait hij zich om, en kijk ik recht in de ogen van Jace..

----------------------------------------------

Hee mensen! Allereerst; tof dat je mijn story leest! In de volgende part (die ik wss morgen plaats) komt Nash (zie intro) erin voor. Schrijf een comment met een tip of top alsjeblieft! Xxx Ruby Ann.

UnforgettableDonde viven las historias. Descúbrelo ahora