Kapitel 17

1.3K 44 0
                                    

~~~James perspektiv~~~

Så fort Vanessa såg Emelie så gick hon snabbt in i mitt rum igen och klädde på sig gick hem igen. Jag hade precis förtjänat hennes tillit. Hon har berättat allt för mig medans jag bara har stängt mig för henne.

Jag har fastnat mellan personerna jag älskar och den jag hatar.

~~~Vanessas perspektiv~~~

Vad fan hände precis frågar jag mig själv när jag går in i huset.

''Hur var dejten?'' frågade mormor mig glatt.

''Den var bra till en början...'' Sa jag

''Vad hände?'' frågade hon snällt

''Han hade lagat middag åt mig och sen så blev det lite... Ehm... Ja du vet. Vi gjorde det... Sen kom hans ex tillbaka och hon ser exakt ut som mig och jag är rädd att jag bara var en ersättare för henne. Att han ville bara glömma henne och...'' mer hann jag inte för jag brast ut i gråt och mormor kom och kramade om mig.

''Jag förstår att det är jobbigt. Men om det muntrar upp dig lite så kommer det en stor marknad till stan imorgon och jag tänkte åka dit med dig.'' Sa hon och log.

''Ja gärna. Tack mormor.'' sa jag

~~~Dagen efter i bilen~~~

''Är vi framme snart?'' tjatade jag på mormor.

''Ja, bara ett par minuter kvar nu.'' Sa hon.

Vi svänger in på en stor parkering som är full av bilar men efter en lång tid av letande hittade vi äntligen en plats tvärsöver parkeringen. Vi kliver ur bilen och börjar gå mot folkmassan. Efter ett par minuter är vi framme vid alla stånd, det är en hyfsat bred gata med stånd på varsin sida och i mitten kunde alla människor gå.

Vi hade kommit en bra bit in på marknaden när jag såg något som krossade mitt hjärta ännu mer. Han lyfter på huvudet och tittar på mig med en förvirrad blick. Tårarna bränner innanför mina ögonlock. James hade precis kysst en annan tjej.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tack så jätte mycket för 291 läsare!❤️❤️

Ingen trodde att det var äkta kärlekDär berättelser lever. Upptäck nu