EPİSODE "Hain Planlar"

18 0 0
                                    

(YUKARDAKİ FON MÜZİĞİ İLE OKUYUNUZ)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(YUKARDAKİ FON MÜZİĞİ İLE OKUYUNUZ)

Annemi asmıştı babam sinirlendi babam için aile önemliydi üvey kardeşi ise bir rustu yüzden çok kahpeydi silahını çekti elindeki silah küçük bir silahtı ateş etti vuruldum yere düştüm ağlıyodum ve üşüyodum buraya kadarmış dedim ve kelime-i şehadet getirdim bayıldım gerisini hatırlamıyorum rüya görüyordum 5 tane amcam varmış 2si ölmüş birinin adı Muhammet diğerinin adı samet bir diğerinin adı ise Furkan ama furkan amcam polismiş gözlerimi açtığımda hastanedeydim 7 ay boyunca komada kaldım samet amcam başımda sonunda uyandın evladım diyordu hadi biran önce kalk baban o şerefsizin elinde diyordu annem nasıl ölmüş diye sordum ve dedi ki şerefsiz Ferhat anneni tecavüz Edip asmış o kadar sinirliydimki yaramı unutup amcamın belindeki silahı aldım çektim ve koştum arabaya bindim eve gittim eve girdim bütün adamlara babayı almaya gidiyoruz dedim Herkes aldı silahlarını sonra amcalarım geldi bizde geliyoruz evlat dediler cansınız amcalarım dedim planımız basitti gidip başlarına yıkıp orayı patlatıp babamı alıp çıkacaktık benim yaram acıyodu ve kanamaya başladı Furkan amcam beni alıp hastaneye götürmek istedi ben istememiştim kusura bakma dedi ve beni bayıltmıştı gözlerimi açtığımda karşımda birisini gördüm adın ne dedim yunus dedi benim adım yunus değirmenci meğersm kuzenim Elif'in eşiymiş yani eniştem başımda durması gerekiyomuş içeri Tuğçe girdi çok korktum dikkat et lütfen dedi güldüm ölene kadar yanımda ol sevgilim dedim sarıldı yanıma yattı ne Zaman evleniyoruz Felan dedi zamanı var dedim sonra sabah oldu ayağa kalktım Samet amcamın oğlu Salim geldi arkadaşı vardı yanında oda mert tayyip karizmatik birisiydi altında Nissan GTR vardı babasından kalma bir otel işletiyodu sonra salim dedki başın sağolsun Mahmut amcam ölmüş. Nasıl ölmüş dedim hiç bişey diyemedi ben yıkılmıştım sanki gökyüzü başıma yıkılmıştı gözlerim doldu ağlamaya başladım eve gittim odada Muhammet amcam Furkan amcama anlatıyordu ve şöyle diyodu içeri girdik 50 kişiyiz onlar 40 kişi Felan girer girmez silahlar patladı Ferhat mahmutu siper ederek arkasına geçmişti Mahmut kolundan tutup döndürdü biz ferhat'ı vurduk Ferhat rastgele ateş açtı ve Mahmut'u vurdu yere düştü o orda öldü Ferhat'ın içerdeki adamları çıktı en sadık adamı kobra hakan intikam Alıcam dedi ve kaçtılar Ferhat'da ölmüştü ve cenaze zamanı geldi canezeyegidicektim odada birisi vardı kapıyı bir açtım....  

  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
karanlık iç güdülülerWhere stories live. Discover now