13. Bölüm: Bunların hepsini ben mi yapmışım?!

92 17 7
                                    



Multi: Arat

Sınırı geçmemesine rağmen bölümü attım. İnşallah güzel bir bölüm olmuştur. Arkadaşlar bir dahaki bölüme ithaf isteyenler yoruma yazsın

İthaf
LeylaYldzKaya9

Başıma giren büyük bir sancıyla gözlerimi araladım. Of ya resmen başım çatlayacak gibi! Gözlerim etrafa kayınca kendi odamda olmadığımı hemen anladım. Çünkü duvarlarda çiçek baskıları vardı ve ben asla bu kadar zevksiz olmadım.

Etrafa daha iyi bakınca Defnenin evinde olduğumu anladım. Yataktan hafifçe doğrulayım derken ağzımdan kaçan acı inlemelere karşı koyamadım. Lan bu nasıl ağrıdır be resmen başım kazan gibi. Dün geceyi tek tük hatırlıyorum ama hiç bi şey net değil. Tek net olan şey Pamir'inkine benzeyen bir çift mavi göz. Ama bu hatırladığım şeye hiç bir anlam veremiyordum sonuçta o beni terk etti niye bir hafta sonra gelsin ki? İmkansız!

Gözlerimi ovalarken kapı açıldı ve içeri Defne girdi. "Oo sarhoş güzelimiz uyanmış!"

Başımı anlamsızca sallayıp "Sarhoş güzelimiz derken?" diye sordum. "Kanka dün geceyi hatırlamıyor musun?" Neyi hatırlamam gerekiyor ki?

"Of Defne hatırlamam gereken bir şey mi var ki?" Bu dediklerimden sonra histerik bir kahkaha atmıştı. "Valla Buketcim dün gece hayatın boyunca en çok cesaretli olduğun zaman dilimiydi nasıl unutursun. Hiç yakıştıramadım cıkcıkcık!"

Hâlâ anlamsız bakışlar atarken "Ne diyon lan degişik" dedim. Sonra yine bir kahkaha. "Ya Defne asıl bugün sen çok neşelisin galiba hep kahkaha hep kahkaha hayırdır kardeşim bilmememiz gereken bir durum mu var?" Bu dediklerimden sonra kızarmaya başladı. Baş ağrımı siktir edip yataktan fırladım. "Aha kesin bi şey olmuş noldu lan ne kaçırdım gene anlat çabuğğ!"

Neden heyecanlandığımı bende bilmiyorum ama Defnenin vereceği cevabı pür dikkat dinlemeye çalıştım. "Ş-şey k-kanka ımm ş-şey yanii " Hızlıca kafasına vurup "Lan sen Acun Ilıcalı mısın ne gereksiz gerilim yapıyorsun. Söyle işte sanki survivorda ödülü açılayacak, anlat lan hemen!"

Kaşlarını çatıp "Tamam be tamam söylicem. Biz Borayla sevgili olduk! Oldu mu?!" diye bağırdı. Ne kızıyon ya apla. Kahkaha attım. "Olma mı gülüm aramızda birilerinin mutlu olması beni ne kadar mutlu ediyor haberin var mı kızım. Hayırlı olsun artık başında bağlı" Dediklerimi kırmızı tonda olan yüzüyle dinliyordu.

Sonra gözlerimin içine bakıp "Kanka Bora Pamir'in arkadaşı biliyorsun ama bu olaydan sonra Bora Pamir'le hiç konuşmamış. Hatta bana o piçle asla konuşmam dedi sana yaptıklarından sonra ne Nil ne de Bora o Pamir denilen adi veletle konuşuyo. Yani Bora bizim arkamızda" dedi. Elimi omzuna koyup "Çağırda konuşak şu enişteyle bizden kız almak o kadarda kolay değil!" dememle gülmeye başladı. Sonra bana sıkıca sarılıp "Seni seviyorum" dedi. Ayrılmamızla "Kanka okul yok mu lan bugün? Harbi günlerden ne lan" diye sordum.

Daha hangi günde olduğumuzu bilmiyorum okul benim neyime? "Kanka günlerden Cuma ve evet okul var ama bugün gitmicez. Hem senin başının ağrısı geçti mi bakam?"
"Geçti geçti kanka turp gibiyim ama bencede okula gitmeyek boşveeer. Hatta çağır eniştemi hadi onlarda gelsin buraya" dememle tamam deyip odadan çıktı. Sıcak bir duşun iyi geleceğini varsayarak kendimi banyoya attım. Kısa bir duştan sonra Defnenin benim için ayırdığı kıyafetleri giydim. Saçımı falan kurutma derken bir saate hazırlanıp aşağıya indim.

Koltuklarda Tuğrul, Nil, Defne ve Bora oturmuş bir vaziyette duruyorlardı. Sanki başka nasıl durabilirler yaf amuda kalkmalarını mı bekliyodum. Kendimi tekli koltuğa atınca hepsi bana sırıtıyordu. "Ne gülüyonuz lan açıkta bir yerimiz mi kalmış?" Bora "Yok yok açıkta bir yerin kalmamış Buketcim. Şey sen dün geceyi hatırlıyor musun acaba?" demesiyle kaşlarımı çattım. Ben ne yapmış olabilirim lan dün gece? Sabah Defnede bahsediyordu ama ben bi bok anlamıyorum ki açık konuşalım lütfen!

KIVIRCIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin