8.bölüm: Galiba ben sana aşık oldum

114 29 0
                                    


Multi:Pamir

Sabah birinin hatta birilerinin üzerimde tepinmesiyle yerimden sıçradım. Gözlerimi açtığımda karşımda durup otuz iki diş sırıtan Nil ve Defne tabii ki beklediğim bir manzaraydı. Yani anlayacağınız hiç şaşırmadım. "Niye üzerimde tepiniyorsunuz lan bir halay çekmediğiniz kalmıştı!" diye bağırdım.

Defne tatlı bir gülümseme yollayıp "Kanka hani bugün havuza gidecektik ya saat öğlene geliyor haydi!" deyip şarkı söylemeye başladı. "Affet bu gece ölmek istedim, pembe bir mezarlık olmak istedim, karanlığı elimle bölmek istedim, seni çok özledimmm"

Model- Pembe Mezarlık şarkısını söylüyordu ve gerçekten en sevdiğim şarkılar arasında yer alıyordu. Nil'de ona katılınca Darıca Hayvanat bahçesinin koro takımı gibi gözüküyorlardı ama yinede kardeş yüreği bozmadım.

Oflayarak ayağı kalktım ve banyoya girdim. Tipime bile bakmadan elimi yüzümü yıkayıp kuruladım. Şayet baksaydım tipim gece rüyama kabus olarak girebilirdi. Kızlar çantalarını ayarlıyordu ve Nil bana döndü. "Şey Buket bizimkilerde gelicek acaba sorun olur mu?" Bizimkilerden kastı Pamir ve Bora olduğunu anlayabiliyordum.

"Sorun olmaz" desemde içimden gelmemeleri için her türlü duayı ediyordum. Hatta bu gazla gidersem hatim bile indirebildim o derece yani. Hızlıca bende çantama havlumu kremimi ve birkaç ıvır zıvırımı daha koyup dolabıma koştum. Bana en çok yakışan siyah bikinimi seçtim.

Giyindikten sonra üzerime yazlık bir elbise geçirdim. Şapkamı ve güneş gözlüğümüde taktıktan sonra benden daha önce hazırlanmış kapının önünde bekleyen kızların yanına gittim. Son anda aklıma telefonum gelince tekrar dönüp başucumda duran telefonu aldım ve kapıda söylenen kızların yanına koştum.

Havuz otelin arka kısımında yer alıyordu. Güneş tepede fena halde bizi yaksa da biz yinede mutluyduk ve gülüp eğleniyorduk. En ücrada ki şezlonglara iyice kurulup güneşlenmeye başladım. Defne eşyalarını bırakıp hemen havuza atlamıştı. Yüzmeyi herşeyden çok seviyordu belki benden bile. Ben de iyice yayılıp elime kitabımı aldım. Nil'de Defne'nin ardından havuza girmişti bense burada tek başıma huzurla kitabımı okuyordum. Kitaba tam dalmıştı ki başımda beliren gölgeyle kafamı kaldırdım. Pamir tam başımda dikilmiş bana dehşetle bakıyordu. Bu bakışlar fazlasıyla ürkmeme neden olmuştu.

Elinde tuttuğu havluyla dikkatlice üzerimi kapatmaya başladı. Ne yapıyor ya bu manyak?! "Ne yapıyorsun sen?!" Bana delice bir bakış atıp "Kızım sen bunu burada nasıl giyersin?" diye bağırdı.

"Allah Allah nerede giyeyim Pamir bey akşam dolaşmaya çıkarken mi ha?"

"Hmm aslında akşam sadece ikimiz varken giyebilirsin ama herkesin içinde ben sana bunu giydirmem Kıvırcık!?" Sapık, pis sapık!!

"Ne diyorsun ya sen pis sapık! Bir seni sevmek istiyorum dedin diye senin korumacı tavırlarına falan katlanmak zorunda değilim tamam mı?" diye bağırdım. "Ayrıyetten sana şans falanda vermedim hatırlarsan" diye de ekledim.

Pamir'in bir an gözü dönmüş gibiydi. Ama yine inadına üzerime örttüğü havluyu alıp ayağı kalktım. Havluyu sertçe eline bırakıp havuza doğru yürümeye başladım. Balıklama havuza dalınca Defne'lerin yanına gittim. Bir ara gözlerim Pamir'i aramıştı fakat ortalıkta yoktu yine kaybolmuştu beyefendi! Biraz vakit geçince yanımıza Bora ve Tuğrul'da gelmişti. Dördünü havuzda bırakıp çıktım. Kurulanınca yine şezlonguma güzelce yayılıp kitabımı okumaya başladım.

Gece (02.15)

Başımda durmadan çalan telefonu en sonunda elime aldım tam küfür edecektim ki arayanın Pamir olduğunu gördüm. Saate baktığımda ise gece ikiye geliyordu bu saatte ne bok oldu da aradın acaba?

"Kıvırcık kapının önüne çık, hemen!" deyip tabii ki yüzüme kapadı. Şeytan diyor gitme mal gibi beklesin ama ben iyi kızım şeytana uymam. Yani merak ettiğim için falan değil saçmaşamayın. Terliklerimi ayağıma geçirip kapıya çıktım. Kapının kenarına yaslanmış saçlarını karıştırıyordu. Onu böyle görünce istemsizce gülümsemiştim. Hızlıca tam karşısında durdum ve "Evet ne diyeceksin?" diye sordum.

Gözlerimin içine bakıp yine elimi tuttu. "Buket nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama seni seviyorum be Kıvırcık. Galiba ben sana aşık oldum"

Allah'ım kalbime insin diye mi yapıyorsun ki anlamıyorum?..








Bölüm sonuuu😍. Geç yazdığım için kusura bakmayın. İnşallah güzel olmuştur bilemedim. Ve yeni yazdığım sadece eğlence amaçlı olan ikinci kitabıma da bakabilirsiniz. Sizi güldüreceğine eminim😊☺️

KIVIRCIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin