Sociale medier

761 9 3
                                    

En af de 7 mænd gik over til mig. Han spyttede mig i hovedet og gav mig en lussing, for at vise at det ikke var i orden at flygte. Jeg fik en pose overhovedet, og mistede mit udsyn til omverden. Jeg kunne høre der blev taget billeder og jeg en person begyndte at røre ved mig. "Film hende" blev der råbt. De begyndte alle at grine, og spytte på mig. Kort tid efter er der en anden der råber, at de skal ligge på de sociale mider, så alle kan se hvor billig en tøs jeg var og alle kunne få lov at komme og gennemkneppe mig.
Jeg græd igen. Selvfølge gjorde jeg det, jeg stod her midt i en skov med en masse mænd der på et splitsekund vil kunne ødelægge mit liv ved at poste en video hvor jeg står bundent, men jeg bliver raget og voldtaget . Det er så pinligt, at jeg ikke selv kan styre hvad der sker med min krop mere, og at de alle bare kan gør hvad de vil med mig, men jeg bare står og ikke kan gøre en skid ved det.

Efter en halv time, bliver jeg bundet op. Og bliver smidt ind i bil eller varevogn. Der sidder i hvertfald en ved mig. Vi ankommer til et hus og jeg bliver ført ind på et værelse jeg ikke har set før. Jeg er stadig bundet, men jeg kan se alt der sker omkring  mig. Jeg får taget alt tøj og diverse ting af mig, hvor jeg derefter bliver bundet fast til gavlen af sengen. En stor mand kommer hen og sætter sig på mig. Han tvinger sin pik ind i mund, hvor han derefter befaler mig til at give ham er blowjob. Han vil styre mit hoved, så han stikker den langt ned i halsen på mig, og jeg får sure opstød og kan ikke trække vejret. Da han har fået stiv pik stikker han den mens han ligger oven på mig. Han tager kvælertag på mig og begynder at kvæle mig, mens han knepper mig hårdt. Jeg føler mig så hjælpeløs, men det er rart på samme tid.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 16, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bundet og voldtagetWhere stories live. Discover now