Fanget.

7.3K 66 3
                                    

Endelig ringede klokken ud og vi havde sommer ferie. Jeg skulle på ferie ved min bedste veninde et par uger i ferien. Jeg gik hjem fra skole og begyndte straks at pakke mine ting. Da kufferten var pakket satte mig i sengen og tog min computer. Jeg sad og så lidt youtube.
Min mor kaldte på mig ude fra køkkenet " Vi køre nu vi ses om et par uger"
"Ja vi ses mor"sagde jeg og gav hende et kram.
Klokken var ved at blive 16, så jeg tog min store sorte jakke på, den var ik så tyk da der jo er varmt, jeg gik udenfor og satte kurs mod busstoppestedet. Jeg satte mig ved en bænk og ventede på bussen. Det var ret øde og der kom ingen biler overhovedet. Jeg kikkede på kl. 10 minutter til bussen kommer.... Jeg besluttede mig for at gå ind i parken. Der var også helt øde. Jeg stoppede op for at se på nogle ænder, da jeg pludselig bliver overfaldet bagfra af 2 store muskuløse drenge på omkring 18 år. Den ene binder min hænder sammen, mens den anden prøver at holde mig fast. De tager min taske og telefon, alt, bortset fra mit tøj.
" Vil i ik nok lad være" skreg jeg ad dem. Jeg råbte om hjælp men ingen hørte mig. " Hvad vil i med mig?"
" Hold din kæft, Cecilie eller vi skyder dig. Jeg begyndte at græde, jeg vred og prøvede at slippe mig ud af grebet på af dem, den ene blev sur og rejste sig og tog pistolen frem og sigtede mod mig, jeg græd endnu mere nu. "Holder du mund nu og ligger stille sagde han.
De bandt også min ben sammen, jeg kunne ik gøre noget. Jeg kunne høre dem snakke om hvordan jeg skulle komme med ind i bilen. Den ene mand tager mig over skulderen og løfter mig ind i varevognen, og lægger mig ned på gulvet. Den anden mand tager noget gaffatape og putter på munden på mig, så jeg ikke kune råbe på hjælp. Den ene mand finder et reb mere i en taske og binder det fast om min ene arm og så fast til sædet. De lukker døren og går så igen. Jeg forsøger at rejse mig op, men kan ikke, De kommer tilbage ca. 10 minutter efter med nogle poser i hånden. De siger så at det er lidt acersories til senere. Jeg begyndte at græde, jeg vidste virkelig ik hvad jeg skulle gøre. Da vi havde kørt i et par timer, var jeg ved at være øm over hele min krop, og jeg havde ondt over det hele. Jeg faldt i søvn.
Da jeg vågnede igen lå jeg på ryggen i en dobbeltseng uden tøj på, helt nøgen. Mine hænder var bundet fast i hver side af sengen med reb, og mine ben var også bundet i hver side af sengen. Jeg lå med spredte ben. Jeg havde ik gaffatape på munden mere. Der var helt mørkt, og jeg kunne ingen ting se. Så jeg begyndte at råbe på hjælp. De 2 mænd kom ind igen med de samme poser, og stillede dem på et bord der stod ved siden af mig. De tændte lyset inde på værelset og jeg kunne se det var et play-room med en masse forskellige ting, og nogle møbler til forskellige sex ting.
De tømte poserne, jeg kunne se det var en masse sex legetøj som fx. En pisk, fjer, flere håndjern. Og en masse andet.
"Jeg er Søren" sagde den ene mand " og jeg er Mathias, sagde den anden. Søren var 100% den kønneste af dem og mest veltrænede tænkte jeg for mig selv. Mathias gik hen og tog en pisk i hånden, og stillede sig ved siden af sengen. Jeg blev bange og begyndte at vride mig for at komme fri men det nyttede ik noget, rebene var for stramme, jeg kunne ik gøre noget. Søren gik hen og tog noget der lignede en fjer med håndtag af en art. Han kom hen til mig og startede med at køre den op ad min arm, han forsatte hen ad mit bryst og ned af den anden arm. Pludselig slog Mathias mig hårdt med pisken på benet, jeg skreg og vred mig. Søren forsatte hen til mit bryst og kilede mig ekstra meget der. På en eller anden måde var det faktisk ret dejligt jeg begyndte at små grine, da det kildede så meget.
" Nå du kan lig det" sagde Søren sødt til mig.
"Nej" råbte jeg af ham. Men er du ikke også selv kilden sagde jeg vredt!
Søren kørte ned til min mave og jeg begyndte at vride mig, det kilede så meget, han forsatte ned til min fisse, det var faktisk ret dejligt. Men det er jo forkert. Han stoppede, og kikkede på mig, jeg fik øjenkontakt med ham... hvor havde han nogle flotte øjne, mine tanker blev afbrudt at endnu en piske slag fra Mathias på min mave. Jeg begyndte at græde. Søren spurgte hvor gammel jeg var "16" svarede jeg meget bange. Mathias sagde fedt, så må vi gerne gå i seng med dig, " Er du jomfru" spurgte han. "Ja" svarede jeg bange.
Søren begyndte at køre fjeren rund ved min fisse, jeg vred mig endnu mere nu. Mathias slog mig igen med pisken og denne gang endnu hårde, jeg begyndte at græde endnu mere. " Hvorfor gør i det her" råbte jeg af  dem. De kikkede på hinanden, Mathias sagde så jeg tror du har fået nok for idag, og gik hen til bordet og lagde pisken. Han tog en klud og noget væske og hældte det på kluden. Han kom hen til sengen og lagde den på min mund, jeg vred og forsøgte at råbe stop. Men alt blev pludselig sort for mig.
Jeg vågnede inde i et rum  hvor jeg lå på et koldt trægulv. Det eneste der var herinde var en lille seng. Jeg var stadig nøgen, jeg havde ingen ide om hvad kl var. Jeg var rød der hvor Mathias havde slået mig med pisken. Jeg lagde mig op i sengen og faldt hurtigt i søvn.

Bundet og voldtagetWhere stories live. Discover now