Syrrans dagliga motionerande.

449 0 0
                                    

Nu har syrran och jag börjat motionera varje dag, efter att syrran upptäckt Celluliter på sitt lår. Hon kom fram till att et behövdes motion för att motverka och få bort dem. Kunde inte annat än ställa upp på att göra dagliga motionsturer med syrran. Nog har både jag och syrran ökat lite i vikt under hösten, men det är inget jag brytt  mig om, däremot har syrran börjat tänka på det. Nu har vi motionerat i några dagar, och syrran verkar ta det bra trots snibblöjan för det första som måste fixat vid hemkomsten är blöjorna våra. Och hon vill duscha dagligen nu, efter att jag fått av henne blöjsnibben. Problemet är att hon kissar på sig under promenaden så gott som varje gång vi tar promenaden. Hon hade inte tänkt på att det är några få minusgrader ute, vilket kyler ner blöjan rejält när vi är utomhus, även min blöja också naturligtvis. men jag verkar ta det bättre än syrran, kanske för att jag är lite mer van vid kall blöjsnibb sedan tidigare. när hon la sig på sängen och fick av sig blöjsnibben sa syrran oroligt "-Bara jag inte får tillbaka urinvägsinfektionen", och jag måste hålla med om att risken för det, är större för henne än för mig. "-Vi borde ha väntat med att börja motioner, tills i vår, som jag ville", sa jag till syrran. Men syrran vill fortsätta med en daglig motions promenad trots risken för urinvägsinfektionen, men hon kan få obehag och problem med det, men beslutet är hennes. 

Nu har vi hållit på med att göra en daglig promenad ett tag, kanske ångrar sig syrran lite för efter några dagar fick hon muskelkramper i benen. helt vanlig träningsvärk, men det var inte uppskattat av syrran. Hon beklagade sig över att värken flyttat sig från magen, till benen och klagade över det nästan varje gång hon låg och väntade på en ny blöja på sängen. "-Det värker så i mina benmuskler, nästan som PMS", säger syrran ibland när hon ligger på sängen ibland. Men än verkar hon motiverad om att fortsätta med dom dagliga promenaderna, men kollar upp vädret noga varje morgon, antagligen ligger hon på gränsen att göra ett uppehåll i det hela. Men jag har då inga problem att få ut syrran på promenad, -än. men syrran beklagar sig över plastsnibben, som hon tycker känns kall mot huden. "-Vi kan ju sätta en Byxblöja på dig, när vi ska ta en sväng", sa jag men syrran svarade inte på frågan, kanske för att byxblöjan inte är lika säker mot läckage när man går omkring med den på sig. "-Sätt en tjockare blöja i snibben istället", sa syrran efter en stund som svar på min fråga, men det betyder att vi måste sätta en större snibb på blöjan, men som tur är har jag några sådana plastsnibbar hemma. "-Gör inget", sa syrran till svar på mitt påpekande. Syrran känner sig rejält kall när hon får av sig blöjsnibben efter att vi kommit hem, efter promenaderna och vill fort ha en ny varm blöjsnibb satt  på sig.

Syrran beklagar sig över att blöjan är kall när vi kommer hem för det mesta, för hon har kissat på  sig, och jag vet hur hon känner sig, genomfrusen och blöt med tungt paket mellan benen. Men av en slump kom jag på hur jag skulle lösa det där för syrran, medans hon klär av sig så tar jag dom rena blöjorna och hänger dom på elementet. Så dom blir varma medans jag tar av syrrans hennes nedkissade blöja, tänk om morsan hade gjort så för mig, för jag minns inte att morsan gjorde så åt mig. "-Oh, vad varmt och skönt det känns, vad har du gjort med blöjan?", sa syrran när hon fick en uppvärmd blöjsnibb på sig, för första gången. Hon riktigt njöt av det och tyckte det var fantastiskt smart av mig. "-Så här får du göra varje gång vi varit ute" sa syrran och kände på blöjsnibben. "-Se den varma blöjan som en belöning för motionerandet", sa jag åt syrran som verkligen njöt av den varma blöjan. En plötslig idé från mig som blev riktigt uppskattad av syrran, vanför jag kom på att hänga blöjan på elementet vet jag inte. "-Vi borde ha en stegräknare", sa syrran åt mig medans hon gjorde en markering i väggalmanackan, över våran promenad. Tror jag ska fortsätta att värma upp hennes nya blöja efter att vi varit ute på promenaderna, hon verkar uppskatta det och kanske håller det  ev. urinvägsinfektioner borta. Tänk om morsan hade kommit på idén med varma blöjor, när jag var ute förr och lekte med kompisarna t.ex. Tillslut kunde det bli riktigt kallt i blöjan innan jag kom hem och fick den bytt, men samtidigt var det kanske en bra indikator vintertid, om att det var dags för blöjbyte för mig.

Syrrans dagliga blöjbestyr.Where stories live. Discover now