Yara

6.1K 183 42
                                    

Uyandigimda saat gecenin ucuydu miran yoktu ondan igreniyordum nefret ediyordum canim cok aciyordu ama kalkmaliydim aynaya baktigimda kendimi taniyamadim dudagimdaki kanlar kurumustu sicak suyu actim kendimi bedenimi o suya biraktim halim berbatti miran nasil bir insandi onun ismini duymaya tahammulu yoktu artik saat beşe geliyordu kendini toplayıp yataga atti. Ağlıyordu haketmiyordu bunlari mercanin dediklerini dusundu belkide cekip gitmeliydi hayatlarindan burdaki isi bitmişti artik aglayarak uyuyakalmisti.uyandiginda saat yediydi. Kalkmak istemiyordu kasıklarında agrı kendini belli ediyordu. Kendini caresiz hissediyordu bu evde işi bitmisti paye hanıma uygun bir dille anlatmalimiydi bunu nasil uygun bir dille anlatacakti ki en iyisi sessiz sedasiz vedasiz gitmeliydi bu evden kendinden nefret eden bi kocasi olmasini o istemedi haketmedigi muameleler gördü baba evine gitmeliydi babasi abileri ona sirtini donmezdi esyalarini bile almadi yengesinin numarasını cevirdi.
Saat yedi bucuga geliyordu. Haliyle yengesinin sesi uykuluydu aglamakli sesini duydugunda yataginda koca gobegiyle dogrulmaya çalıştı. Endiseyle birseymi oldu nalinim dedi. Nalinin hıckırıkları dinmiyordu dahada endiselendi. Nalinnn dedi.
nalin kendini toparlamaya zorladı ve yenge konaga bir araba yollarmısın gelince anlatacağım dedi. Abimlerede haber verme şimdi dedi. Beritan sadece tamam demekle yetindi. Telefonu kapattilar ustune birseyler giyip asagiya indi ve konaga bir araba yolladi ne olmustu korkuyordu nalinime birseymi oldu biri kalbinimi kirdi uzdumu diye dusundu. Yarim saat olmadan nalin gelmisti. Konakta uyanik suan dicle ve beritandi saat daha sekizdi sofranin kurulmasina daha cok vardi dicle nalini gorunce sasirdi ama mahvolmuslugunu gorunce dahada saskindi. Nalini odasina cikardilar nalin olanlari anlatti yengesi ve dicle mercanin nasil bir yilan oldugunu anlamislardi.bir hal caresi bulunmaliydi bu durumun kafası çok karisiktı nerden baslamaliydi alazdan yardim almaliydi ilk once doktor mehmet beye gitmeliydiler ama suan bu evde oldugunu kendi ailesi dahil kimse bilmiyordu ilk once artik bu evde kalacagini iki asirette bilmeliydi kendi hayatini kuracakti.

Sofra hazirlanmaliydi ilk once babasina ve annesine durumu anlatmaliydi ona sahip cikacaklarini biliyordu. Sofra hazirlandi aile bireyleri tek tek asagiya iniyordu nalini goren hem mutlu oluyo hemde sasiriyordu kiz kardesleri nalin çökmüştü o halini goruyorlardi ama anlayamadiklari bir durumun oldugunu sezdiler ilk once anne ve babasina daha sonra abilerine sarildi aglamamak icin kendini zor tutuyordu artik yorrgundu hemde cok yorgundu hayattan bezmisti herkes aksi goden birseylerin oldugunu biliyordu sabirsizlikla bekliyorlardi.
Nalinin konusmasini babasi konuya girdi kizim hayrola sabah sabah

Nalin
Baba seninle birsey konusmak istiyorum.

Iki abiside birbirlerine baktilar

Barzan bey
Soyle nalinim birseymi oldu. dedi merakla

Nalin cesaretini toplamıştı bunu soylemek zorundaydi.

Evet baba birsey oldu hatta bo cok sey oldu

Abisi berdan aga
Soyle nalinim ne oldu

Nalin
Ben evi terk ettim abi beni kucuk bi bebegin patigini calmakla suçladılar agliyordu tutamadi goz yaslarini daha sonrasinda
Bana vurdu diyememisti. Mercan hamile oldugu icin neredeyse herkes nalini karsisina almisti beni
nalinin ne sucu vardi. Peki
Dayanamiyorum artik dedi olanlarini tek tek anlatti

Babasi inanamiyordu kizi mahvolmustu neler yasamisti tukenmisti mutsuzdu dahada zayiflamisti yuzundeki elmacık kemikleri dahada belirginlesmisti

Babasi nalinim kizim seni artik o eve gondermicem demisti.

Nalin emindi ama rahatlamisti
Iki abiside mirani ele gecirseler ne yaparlardi simdi cok sinirliydi berdan ve baton biricik kiz kardeslerine babasi bile bagirmazdi vurmazdi kirmazdi ama miran kardeslerini uzmustu yipratmisti. Ustune ustluk dudaginda yara vardi o yara ufakti ama kalbindeki yaralar buyuk vr derindi bunu butun aile biliyordu.

KUMAWhere stories live. Discover now