Začátek

28 3 0
                                    

Změny:
Nebude Ema.. Tudíž ani Rema.
Delší kapitoly
Méně uhylná
Žádné sebevrazedne sklony ( to bude tím ze tam nebude Ema 😂)
Enjoy!

-----------------------------------------------------------

Ahoj! Jsem Elis, je mi 19 let a jsem student vysoké školy. Do třídy se mnou chodí i moje kamarádka Niky. Bydlíme v LA. Je to nádherné město, miluju to tu !

,,Vstávej ty lenochu!" třepala jsem s Niky. Zaspaly jsme, ale ona ne a ne vstát!
,,Co jee Elis nech měě já tam nejduu.." zamumlala ospale. Dobře takhle to nejde..
,,Nikyy? Vyhodím ti plakát!" vzala jsem do ruky plakát Rosse Lynche a otevřela jsem okno. Pevně jsem ho chytila a vyndala ven.. Říkejte mi mistr v buzení Niky!
,,NEEE DEJ MI HOO!!!!!" vylítla z postele a popadla plakát.
,,Zmuchlala jsi ho " ukázala na ohnutý roh plakátu.
,,ZASPALY JSME JDI DO KOUPELNY.. HNED!!!" Řekla jsem jí už asi po desátý, ale tentokrát opravdu šla. Netrvalo jí to dlouho, a už byla v celé své kráse u dveří a nazouvala si své černé conversky. Přehodila jsem přes záda batoh, nazula jsem si bílé konversky a vyrazily jsme. Nemáme to odsud daleko, takže nebydlíme na koleji ale normálně v domě. Máme velký dům, 2 koupelny, každá svý pokoj a 2 pokoje pro hosty. Potom máme velkou kuchyň která bývá většinou plná špinavého nádobí. Obývák je opravdu veliký, vešlo by se sem nejmíň 8 lidí. Na zdi máme obrovskou televizi, vypne se když se na ní 3 hodiny nereaguje, takže můžeme klidně usnout u filmu a ona se vypne. Celej dům je celkem moderní, ale je těžký v něm udržovat pořádek, protože je opravdu velký.. V mém pokoji mám velkou postel a nad postelí mám modré led- světla. Modrá je totiž moje nejoblíbenější barva. Na zdi mám bílé poličky které zdobí knihy a kaktusy. Ve skříni mám trička na věšáku a kalhoty v šuplíku. Je to lepší když ráno nevím, jaké tričko si vezmu na sebe. A teď ta nejkrásnější část mého pokoje: Elektrická kytara! Teprve se na ní učím, ale je úplně úžasná! Je modro bílá, takže se mi i hodí do pokoje. Lustr vypadá jako krystal, který visí ze stropu. Opět je modro bílý, a světlo z něj je krásné..
Niky má podobný pokoj jako já, jen ve žluté barvě. Po pokoji má všude plakáty, většinou z Austina a Ally, nebo prostě Rosse Lynche. Strop má obyčejný bílý a místo elektrické kytary má normální. Umí na ní hrát opravdu dobře, a podle mě i krásně zpívá, i když si to nemyslí.

Konečně jsme došly do školy- 5 minut před zvoněním. Rychle jsme doběhly do třídy a sedly si vedle sebe. Věnujeme se hlavně angličtině a češtině, a zrovna máme češtinu. Ne, že by byla nějak zábavná, ale lepší než matika, co si budem ..

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Mar 22, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Rilis.. Why not? Kde žijí příběhy. Začni objevovat