1

76 5 19
                                    

2018. Gada 26. Septembrī.
Šellijas skata punkts.

Ir svētdienas vakars un es nomazgājusies taisos iet gulēt, bet mani iztraucēja zvans no Malias.

-Klau,Meisonam un Dilanam ir lakrosa treniņš rīt un tad lielā spēle!-Viņa teica sajūsmināta, -rīt iesim?-

-Okei, es taisos iet gulēt!- teicu jau iekārtojoties ērti gultā,- atā, tiekamies rīt skolā!♡-

-Labi,atā! Arlabunakti!- viņa teica un nospieda klausuli.

Pēc kāda laika man atnāca īsziņa, ka viņa,Meisons un Dilans atbrauks man no rīta pakaļ. Es atbildēju ar labi.

- - - - - - - - - - - - - - -

Pamodos no tā, ka dzirdēju laukā kā kāds pīpina ar mašīnu pie mana loga. Es paņēmu rokā telefonu un sapratu, kad pēc pusstundas sākās stunda. Un man sākās panika. Es ātri piecēlos, apģērbos, uztasīju "messy bun", izmazgāju zobus,paņēmu somu un skrēju lejā.

Uzvilku savus 'Adidas Superstar',paņēmu somu un naudu, kas stāvēja uz letes virtuvē blakus ābolam, kuru arī paņēmu līdzi,un skēju ārā no mājas pēc sevis aizslēdzot durvis. Tad skrēju uz mašīnu. -Čau guļava!- Teica Malija un sāka braukt.

Es sēdēju aizmugurē blakus Meisonam un viņš ir tik hot! Es tulīt nomiršu. -Aha,nav mana vaina, ka mani abi vecāki strādā un aizmirsu uzlikt modinātāju!- Teicu,ar acu kaktiņu skatoties uz Meisonu,kurš spaidīja telefonu. -Šellij, tas ir Meisons, mans dvīņu brālis!- Teica Malia un norādija uz Meisonu, kurš beidzot paskatījās uz mani. Neko neteikdams paskatījās atpakaļ uz savu telefonu. Malia iedeva man savu telefonu, kurš bija pievienots AuxCard un teica,lai uzlieku dziesmu. Es uzliku savu mīļāko dziesmu- Morning by Marc E Bassy un sāku dziedāt līdz. Un atdevu telefonu Maliai atpakaļ. Vēljoprojām dziedot līdzi paskatījos uz Meisonu kurš dzidāja klusi līdzi, spēlējot 'Best Fiends'. -Meison, sasveicinies vienreiz!- Teica Dilans iesitot viņam pa galvu, no pasažiera sēdekļa. Mesions pakasīja savu pakausi paskatoties uz mani, -Čau.- Viņš ātri pateica un novērsās. Kādu laiku vēl braucām, bet apstājāmies. Un tas nebija pie skolas. Bet gan netālu no tās, jo kādas divas meitenītes stādināja mašīnu. Piebraukuši pie viņām, atvērām logu. -Vai aizvedīsiet uz skolu? Viņa nevar paitet, sāp kāja.- vecākā meitenīte norādīja uz jaunāko. -Jā. Kāpiet iekšā! Šllij,pabīdies tuvāk Meisonam!- Malia teica. Vai šis var kļūt vēl sliktāk?
Paldies Dievam nē, jo bez nekādiem incidentiem aizbraucām uz skolu. Izkāpuši no mašīnas, pateicām mazajām meitenītēm atā, un tad arī pamanīju Meisona Outfitu- Gaiši rozā Vansi, gaiši zilas bikses un melns džemperis.

 Izkāpuši no mašīnas, pateicām mazajām meitenītēm atā, un tad arī pamanīju Meisona Outfitu- Gaiši rozā Vansi, gaiši zilas bikses un melns džemperis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(😍😦♡😂)

------------
Ceru kad jums patika. Nākamā daļa pēc 3 like ♡

-Laura♡

Neviens Mūs Neizmainīs. *IESALDĒTS*Where stories live. Discover now