LXVI

215 17 10
                                    

Am deschis cu greu ochii si am simtit o durere mica in brat. Ma aflam intr-o sala cu peretii albi si mocheta verde. Eram intinsa pe un pat moale si acoperita de un ceaceaf alb. Mi-am intors capul in partea bratului si am vazut o femeie imbracata in alb care imi scotea acul din vena. Vedeam o perfuzie goala. Am facut cateva legaturi si mi-am dat seama ca sunt intr-un spital. Asistenta a observat ca m-am trezit si a chemat doctorul,care m-a consultat sa se asigure ca nu e niciun pericol de agravare a starii mele. Aveam piciorul luxat si cateva rani micute. Dupa ce doctorul a plecat din salon,asistenta a ramas sa imi lase medicamentele. Mi-am adunat toate puterile pentru a vorbi cu ea.

Eu:U-und-ee e e-el?...

Asistenta:E in alt salon. Mama ta a fost aici in fieare zi la ora de vizita. Va veni si azi.

Eu:P-pot s-sa merg la e-el?...

Asistenta:Sunteti cunostinte apropiate?

Eu:Cei mai buni prieteni...

Asistenta:Cred ca da...dar asteapta sa te ajut.

Am fost ajutata sa ma ridic din pat si sa merg cu (,) carjele pana in dreptul salonului unde trebuia el sa fie. Am fost lasata sa intru singura inauntru,asa ca am impins usa si l-am vazut pe el stand acolo,intins in pat,cu bratul pus in gips si gatul ii era infasurat inte-un gular cervical.

Eu:Louis?...

M-am apropiat cat de repede am putut de patul lui si m-am asezat pe marginea lui. Cand mi-a simtit prezenta agitata si-a deschis ochii si m-a privit parca speriat. Il priveam cu lacrimile adunate in ochi. Ma durea sa il vad asa. Avea zgarieturi mici pe fata su i se vedea durerea din privire. Mi-am trecut degetele incet peste micile lui rani. Si-a deschis putin gura,straduindu-se sa scoata un cuvant.

Eu:Sh...lasa...sunt bine,tu esti bine,asta conteaza.

Louis:T-tu...a-ai...

Am inceput sa ii mangai bratul. Nu voiam sa il fac sa se forteze prea tare. Trebuie sa se refaca incet si sa se odihneasca.

Louis:Plans...

Nici nu simtisem cum lacrimile mi-au curs pe fata.

Eu:Poate...putin...Doar ca...nu...vreau sa fi bine...

Si-a ridicat mana si a pus-o pe obrazul meu. Eu m-am aplecat si l-am sarutat  apoi s-a auzit...

Cinderella...Where stories live. Discover now