Mýtus 5 - jídlo v Mekáči

321 11 3
                                    

Nevím, zda by se dala potrava v Mekáči nazvat jídlem. Netvrdím, že to tam není chutné a samozřejmně, že rychlá občerstvení nejsou nejzdravější, ale toto rychlé občerstvení patří mezi ty nejrychlejší na světě.

Všimli jste si jakou mají návštěvnost, kolik druhů jídla zvládnou a hlavně za jak krátkou dobu? A mimochodem, i na to kolik zvládnou objednávek vyřídit, tak ani moc lidí, tedy pracantů nepotřebují. To jinde by potřebovali dvojnásob.

Proč?

Protože nejen, že provozovna je maximálně automatizovaná, ale hlavní složka je na začátku. A to jsou vstupní suroviny, které už jsou před připravené, předvařené, zmražené a tak. I proto ty provozovny jsou dosti malé a nepotřebují velké sklady a mrazáky vzadu, jako jiné restaurace.

Proto vše trvá jen pár minut ohřát či osmažit. Jenže tato rychlost ztrácí na kvalitě. Oni si jsou toho vědomy, proto musí do svých jídel přidávat barviva, konzervanty a hlavně aromata, protože svoje původní chutě a barvy už ingredience ztratili. Takže mleté maso není maso, sýr není sýr, kafe není kafe a dokonce hranolky skoro už ani nejsou hranolky. Jak by mohly, když si uděláte hranolky doma, tak k tomu potřebujete 3 věci. Brambory, olej a sůl (koření). Ale hranolky z Mekáče jsou ze 17ti složek!!! Tedy sraček. A na to oni hrajou, hlavně že to chutná. ALe pokud byste zašli do normální restaurace, kde se normálně vaří v hrnci, tak máte kvalitnější jídlo za stejnou cenu!!!

Zajímá mne Váš názor na tento článek, napište do kommentů.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 03, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MÝTY mladýchWhere stories live. Discover now