Mýtus 3 - děvka, kurva

253 10 3
                                    

"Holka děvka"

Určitě jste již slyšeli o holce ze sousedství, ze školy, či ze třídy, že je některá děvka. Jenže označuje se tak hanlivě každá, která je jiná, hezčí, chodí vyzývavě oblíkaná nebo často střídá kluky.

Když se člověk podívá na módní mola, missky a plakáty prodejců oblečení, tak jak to, že se to netraduje i o nich?  A vlastně by se to také dalo vysvětlovat, že ony na těch plakátech a v médií podporují v ostatních, aby tak chodili oblékané, tedy jako děvky. A co ta, co je děvkou, že často střídá kluky? Přece nikde není psáno kolik je málo a kolik moc kluků. Pro někoho je děvkou holka, co má víc jak 2 kluky za rok, pro jiné lidi ta, co je střídá každé dva týdny. Pro někoho je to ta, co třeba někoho podvedla, ale nikdo neví, jak to mezi ní a jejím klukem doopravdy bylo a to, že si našla nového, tak je hned děvkou. Stejnak je označována taková, která je příliš mladá na otěhotnění. A zase nikde není psáno, v jakém věku je správné a není správné mít dítě.

A ani bych neoznačoval takovou, co chce žít free a nechce se vázat, chce cestovat a pracovat a tak a protože je sex přirozený a je to součást života, tak proč nemůže mít každý právo na to, si žít podle svého? Žít i tak, že bude mít kamaráda s výhodama nebo neznámého kluka na noc...

Napište mi do komentáře, co je pro vás normál a co je už moc, za co byste se cítili být lehkou děvou...

MÝTY mladýchKde žijí příběhy. Začni objevovat