7.Bölüm--- Hastanede Zor Zamanlar---

88 6 2
                                    

Yıldızlar ve yorumlar lütfen unutulmasın
Multimedya da bizim tayfa var Öpüldünüz

Esat Demirden

Utana utana markete girdim Yanımda da gazete almıştım hemen markete geldim buldum sonunda aldığm gazeteye koydum ve kasaya

" şu Kadınların kullandığı şeylerden 3 tane aldım" dedim ve 50 TL verip çıktım o da arkadan "ağabey ağabey" diye bağırıyordu Ama bakmadım ama bunlarda ne kadar pahalıymış diye düşünerek eve geldim.

Eve gelince gazeteyi koltuğa attım ve " yanından ayırma  birdaha hep bulundur be yoksa rezil ben oluyorum"  dedim " sen beni zorla getirdin pardon da nasıl alabilirdim ben erken de oldum zaten " dedi Evet haklıydı onu zorla benim evime getirdim yani kaçırdım Ondan bahsediyor.

sonra o da alıp banyoya gitti artık neyse ben TV açıp mısır patlattım sonra o geldi banyo yapmıştı sonra birlikte film  seçtik Patlamış mısıra elimi götürdüm ki gözdenin kafası omuzuma  düştü uyumuştu.

Çok tatlıydı kokusunu şöyle bir çektim çok özlemiştim bu kokuyu onu  kucağıma alıp yatağa getirdim sonra mısır  tabaklarıni kahve bardaklarını mutfağa götürdüm ve sonra televizyonu kapatıp gidip yanına yatıp uyudum.

Gözde Kılıçdan

Geceleyin kalktığımda yataktaydım Esatla beraber uyumuştum  ağzımdan isteksiz bir bagirma sesi Çıktı ve çok kötü bir ağrıdır yatak hep kan olmuştu Ama bu sefer regl kaniydı.

Benim bağırmam üzere Esat kalktı ve "ne oldu iyi misin "diye sıraladı  sonra yatakta ki kanı görünce "bu sefer ben bir şey yapmadım yemin ederim" dedi korkmuş ve şaşkın bir suratla beni gülme tuttu ve "öyle bir şey değil bu benim regl kanım ve bu  sefer çok değişik bir ağrı var beni hastaneye götür lütfen" dedim Esat "tamam" dedi.

Üstünü alıp banyoya gitti üstünü değiştirmek için giyindi ve geldi Ben böyle gidemezdim kan içinde o yüzden Esata  utana utana "Ben böyle gidemem üstümü değiştirmeye yardım eder misin "dedim O ise yine "tamam" dedi üstümü çıkarmama  yardım etti.

Şimdi diyeceksiniz ki çok abartıyor değil mi ağrılı adet dönemlerini bilirsin ölümden bir farkı yoktur ama şimdi benim Benim karnım belim ve anüsüm  çok kötü ağrıyor  ve çok fazla kanamam oluyor.

Oysa ki daha regli gunume  2 hafta vardi ben herzaman günü gününe olurdum şimdi erken de olmuştum acaba neden diye  düşünüyordum hem de üstünü giymeye çalışıyordum sadece çalışıyordum.

Esat başka yere bakıp giydiriyordu o yüzden biraz zorluk çektik Ben de galiba bunu söylemek istemiyorum ama Esati sevmeye başladım sonra Esat beni kucağına alıp arabaya bindirdi ve  Kendi hastanelerine götürdü  adınin  Özlem olduğunu öğrendim doktora götürdü beni.

*****

Doktorun dediği şeyle hem ben hemde Esat Şok olmuştuk ne demek anne olamayacagim ya Tamam zaten kimseyle evlenmeyi düşünüyordum ama belki bir gün Beni böyle kabul eder diye düşünüyordum biri ama şimdi ben ne yaparım ya ben kendi çocuğunu sevmek koklamak onunla oynamak istiyordum.

Doktor aynı şöyle demişti "Galiba küçük yaşta  bir birliktelik olmuş ve bir yumurtalığınız zedelenmiş ayrıca yavaş yavaş yok olmak için de galiba şu anda regl  döneminde  erken olmuşsumda zaten Öyle de oluyor bu çok sık karşılaştığımız bir durum değil yani Ama genellikle onlarda Erken teşhis koyduğumuz için ilaçlar hallediyordu ama  Sizinkisi üstünden hemen hemen tahminlerine göre 4-5 yıl geçmiş olmalı ve elinizde gördüğüm kadarıyla evli de değilsiniz o yüzden Sizinki yani çok değişik bir yol  olacak" dedi.

Benim ağzımdan bir Hıçkırık çıktı Evet doğru doktorun dediklerinin hepsi doğruydu. ESAT önce bana baktı sonra ise doktora döndü Şimdi "özlemcim o değişik yol ne "dedi Özlem ile iş arkadaşı olduğu için'-cımlı' konuşuyordu.

Doktor" şey 1-1,5 buçuk yıl içinde hamile kalıp doğurması lazım yoksa zaten bu yok olur digeride yok olmaya yok olmaya başlar" dedi. 
Ben de yapacağımı bilmiyordum bir buçuk yıl içinde bulacağım evleneceğim olacak doğacak şu an hiçbir şey konuşmak ben düşünmek istemediğim için Esatin

" Peki şimdi ne yapacaksın "diye sorusuna "uyuyacağım bunun bütün sebebi sensin Önce liseligimi ve  üniversitelik yıllarımı aldın Sonra aşka olan inancımı Şimdi de anneliğimi benden alıyorsun Şu an konuşmak istemiyorum çünkü konuştukça üzülüp kahrolacagım sonra da  intihara kalkışa bilirim o yüzden beni eve götür "dedim

Esat "Senin evine mi  Benim eve mi "dedi Ben de "senin evine kendi evime gidip kızlara laf anlatmakta uğraşamam" dedim

Arabaya bindim ön koltuğa oturdum Sonra esatda  oturdu çantamı kafamın altına koyup yaptım ayaklarımı da Adam kucağına mısınız biz uyuduk hesap Tabii ki de şaşırmadı Çünkü ben hep böyle yapardım da çok rahat oluyor.

*****

Bütün kalkıp doktora gittiğimiz için sabah bir de kalkmıştım Esat kalktığında yoktu yanımda kesin kahvaltı hazırlıyordur kısa bir duş aldıktan sonra  üstümü giyinirken
Aklıma 'Ben Anne olmak istiyorum ve beni bu halimle kabul edebilecek bir kişi var çok eskilerden beri biliyor kesin kabul eder ama kızların Ne diyeceğim' diye düşünürken kıyafetlerimi giyinmiştim.

Aşağı indim tahmin ettiğim gibi Esat Kahvaltıyı hazırlamış oturmuş beni bekliyordu hemen yanına gidip "Buldum"dedim O da "neyi" dedi Ben de "kiminle evleneceğimi" dedim O da" ki-kiminle"dedi Ben de" Yavuzla tabi" dediğim anda" ta-tamam "deyip ceketini alıp evden çıktı.

Yıldız ve yorumlar sizin için küçük benim için büyük
Bari emeğe saygı

Öğretmen Ve Doktorun AşkıWhere stories live. Discover now