2.Bölüm ---Yıllar Sonra İlk Öpücük Ve o Lanet Gün---

173 6 2
                                    

Arkadaşlar yorum ve yıldızları lütfen unutmayalım
Multimedya da Esat var
Öpüldünüz seviyorum sizi

Esat Demir den

Bu bu nasıl olur o...o biliyordum bir gün karşılaşacağımız o beni bırakmazdi yada birakirmiydi aklım allak bullak olmuştu o koşarak gitti ama nereye gitti heleki Berk gelmişti oda şaşkın şaşkın bana bakıyordu ona

" öğretmenler tuvaleti nerde" diye sordum oda beni getirdi içeriden ağlama sesleri geliyordu kapıya yavaşça vurdum ve

Gözdeye " Okaynus Gözlüm aç kapıyı lütfen böyle yapma herşeyi biliyorsun" dedim sonra baştan Berke döndüm ve " müdür yardımcısı varmı?, kamera varmı?, Müdür nerede?," Diye sırayla sordum oda " bu okul eski olduğu için kamera ve müdür yardımcısı yok müdürde derste " dedikten sonra biraz daha rahatladım ve kapıya vurmya devam ettim.

Gözde Kılıçdan

O hala kapıya vururken ona söylediğim tek şey vardı " Buradan git " dedim. Sonra bir sessizlik olunca kapıyı açmaya doğru gittim ve kapı birden açılınca burnumu kapıya vurdum ve yere düştüm aynı zamanda elimde incildi karşımda ise Esat o kapıyı açmıştı.Hani size demiştim ya' Sanki n'olacak biraz daha kısa etek giysem ' işte bakın nolmuş.

Ben yere düşünce sadece kilotum gözüküyordu ve Esat da beni öyle görünce direk kapıyı kapattı ve " Bune halin ya başka biri şuan burda olsaydı da seni görseydi" dedi

Bende " burası bayanlar tuvaleti sadece bayanlar giriyor herkesi kendin gibi sanma" dedim . Çünkü kimse onun gibi bayanlar tuvaletine girmez. O ise

" ya şimdi bir bayan öğretmen tuvalete girerken şimdiki gibi sen düşsen oradan da bir erkek hoca geçse agh sinir bozucu kalk hemen " dedi.

Aslında mantıklıydı ama neyse şuan kalkarsam ya elim daha çok acıya çaktı yada çok daha kotu bir pozisyon da olacaktım o yüzden bendeelimi uzattım ki Esat tutup kaldırsın diye ilk önce afalladi ve sonra oda tutup çekti ve bende ona yapıştım hemen elini arkaya götürüp kapıyı kilitledi ve sonra ben uzaklaşacakken beni kendine daha çok yapıştırdı ve sonra dudağına yapıştı ben şok olmuştum ve sonra bana

" Karşılık ver" dedi ben vermedim sonra biraz kızgın ses tonuyla " Karşılık ver" dedi ben yine vermeyince bağırdı bu sefer " Karşılık ver " dedi ve mecbur verdim yoksa şimdi herkes sese gelecekti ve kötü şeyler olacaktı.

Sanki dudaklarım 4,5 yıldırlı bunu bekliyormuş gibi kendiliğinden hareket ediyordu. Sonra beni duvarla kendi arasına aldı ve dudağımı ısırdı bende o anki acıyla onu ittim tabi sanki çok fazla ileri gitti tabikisde hayır o kaslarla sadece bir ayağı geriye gitti ve onada " yavaş be " dedim oda " Çok özlemişim seni be " dedi .

Benim gözümden yine yaşlar akarken eliyle sildi ve " Okyanus gözlüm lütfen inan bana "dedi elleriyle saçımı okşarken bende yine ona " Artık lütfen git " dedim oda gitti ve yere çömelip ayaklarımı kendime doğru çektim gotumun gözükmesini aldırış bile etmeden sonra kollarımı dizlerimin üstüne koydum ve sonra kafamida kollarimin içine gömüp ağlamaya başladım o günler aklıma geldikçe ağzımdan bir hıçkırık çıkıyordu.

O kadar güzel günlerden sonra nasıl bu hale geldik. Sözde veliyle öğrenciyi konuşacaktık ama olan durumlara bak diye düşünürken bir ayak sesi duydum ve hemen tuvaletlerden birine girdim ve sonra gelen hoca gittikden sonrada makyajimi tazeliyip çıkarım diye düşünürken sonra birinin " Okyanus gözlüm" dediğini duyduğumda bunun Esat olduğunu anlamam uzun sürmedi.

Bende ince bir " Hıı" diye ses çıkardım oda " ya lütfen anlatmama bir şans ver ve okyanus gözlüm" dedi. Bende sanki daha demin dediklerini  duymamış gibi cevap verdin ona " Esat yani eski degimimle Çakır Gözlüm ben o gün o yatakta o evi, seni, tutkumu, aşkımı ve en önemlisi de hayatımın bir parçasını bıraktım" dedim oda sonra gittu.Çünkü zil çalmıştı o çıkınca bende çıkıp aynada kendime bir çeki düzen verdim.Sonra sınıfa gittim.

Öğretmen Ve Doktorun AşkıWhere stories live. Discover now