3.Bölüm --- Sahte Nişana Hazırlık---

105 5 4
                                    


Multimedya da Elçin ve Aleyna var.
Bol bol yorum ve yıldızlarınızı unutmayın

Gözde Kılıçdan

Eve gelip üstümü çıkardıktan sonra gündelik kiyafetlerimi giyinip koltuğa oturdum ve evin ortasında " Kızlar size bomba haberlerim-" daha lafımı bitirmeden Aleyna. " Anladık anlat hemen" dedi sabırsızca ve sonra Aleyna yine " yoksa yine yakışıklı bir hoca sana bakış mı attı ya kızım hadi söyle sabırsızlandirma söyle" dedi.

"İzin versen söyleyeceğim de" dedim. Oda " Doğru, mantıklı" dedi ve Elçin sabırsızca bize bakıyordu bende daha konuya girdim" Kızlar bugün Esatla karşılaştım" dedim ve Aleyna değişik mimikler sergiledikten sonra " Kızım senin ateşin mi var" diyip elini alnıma koydu ve devam etti " eee yok o zaman kızım bu sakinlik bu sevinç ne sanki her gün karşılaşıyormuşsun gibi " dedi bende

" Ya böyle olacaktim yada ağzımdan cımbızla laf alacaktiniz" dedim bu sefer Elçin " Evet, mantıklı " ve bunu diyen tek Elçin değildi Aleyna da aynı anda dediği için beni bir gülme aldı ve onlara

" Peki ya kizlar planı uygulamanın vakti gelmedi mi ?" Dedim. Onlarda yine aynı anda. " Âhâ" dediler. Sonra biraz sohbet Edip uyuduk.

Aleyna bizim grubun en neşelisi, en patavatsızı ve çocuk ruhlusudur ikisiyle de Ünv.de tanıştım ALEYNA beden öğretmenidir.

Elçin de Fizik öğretmeni hep Bizim arkamizi toplayan, olgun ve aşka asla inanmayan melek kalpli birisidir.

Ben ise Türkce öğretmeni Esatdan ayrılmadan önce aynı Aleyna gibi olan sadece patavatsız değildim :D ama Esatdan ayrıldıktan sonra biraz daha insanlara karşı olan güvenini yitirmiş , soguk bir kişiliğe sahip oldum

Elçin İnanirdan

Gece boyunca Esat yüzünden yaşadıklarımızı hatırladım ve büyüğüde Gozdenin yaşadıklarını hatırladım ilk önce babasını gozunun önünde tefeciler öldürdü sonra Esat ve en sonda annesi öldü.Ama ben gozdeye söz verdim bizim üzüldüğümüz kadar oda üzülecekti diye düşünürken uykuya dalmıştım.

Gözde Kılıçdan

Sabah kalkıp günlük rutinlerimi yaptım ve bugün okula Esatin geleceğini tahmin ederken bugün bana göre değişik şeyler giyinmeye karar verdim ve dolaptan kırmızı manto , krem rengi kazak siyah çanta , siyah uzun bot ve dizime kadar gelen nadir giydigim siyah uçları dantelli bir etek giyinip saçlarımı alttan topuz yapıp çıktım.

Sabah kalkıp günlük rutinlerimi yaptım ve bugün okula Esatin geleceğini tahmin ederken bugün bana göre değişik şeyler giyinmeye karar verdim ve dolaptan kırmızı manto , krem rengi kazak siyah çanta , siyah uzun bot ve dizime kadar gelen nadir giyd...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Giyindikleri)

*****

Okulun biraz ilerisinde bir cafe vardı ve Esat orda çay içiyordu ve beni görünce hemen cebinden para çıkardı ve ayrıca ne kadar olduğuna bile bakmadı neee oha yani 1 bardak çay için 50tl mi verdi? Yuh . Bu benden sonra baya bir bonkerleşmiş neyse ben görmemezlikten gelip yürümeye devam ettim.

sonra arkadan elimi tuttu ve elimi kendine doğru çekti ve şunları dedi " oh be evlenmemiş" bu benim o olaydan sonra birde evleneceğimi mi sanıyordu? Sonra diğer elimi kaldırdı " ay şuan ne kadar mutluyum nişanlı da değil" dedi ve o mutlu ben bu mutluluğu bozmaliyım bende " Evet değilim ama hafyaya cumartesi ......... Yerinde nişanım var senide bekliyorum" dediğim an elimi sertçe bıraktı ve " o nişan olmayacak" dedi. Bende "Sen benim hiçbir şeyim değilsin o yüzden buna karışamassın " dedim ve gittim.

O ise orda durmuş kesin arkamdan bakıyordur tanıyorum yani 4,5 yıl önce 4 yıl sevgili olduğum adamdı bunları geçelim de ben öyle bol keseden daha demin sallıyordum peki şimdi napicam ve üstelik bizim evin oradaki düğün salonun adresini verdim offf salak kafam diyerek kafama vurdum ve sınıfa gittim

Dersler bittikten sonra hemen otobüse bindim ve eve geldim.

*****

Olanları kizlara anlattım ve Aleyna " o zaman geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu desem bilemedim yani yapacak bişey yok nişanlanacaksın " dedi bende yanımdaki koltuğun yastığını kafasına attım oda " ahh kafam kızım salak mısın be şaka dedim ama olabilir yani sahteden nişan töreni yapabiliriz" dedi ve mantıklıydı

Çünkü o izdanbullaha rezil olmak istemiyordum yoksa yalan söylediğimi anlardı yani sırf o yüzden biraz zahmet çekeceğim. Bu fikire Elcinde onay verince üst kattaki Hafize teyzenin oğlu Yavuz ile konuştuk yavuz; kaslı yapılı esmer giydiği gömlekler den kaç defa kizlarla yavuzun baklalarini saymıştır ve bir günde yakalanmıştık işte neyse onada "kimseye söyleme sadece oyun" dedik ondanda onay alınca hazırlıklara koyulduk.

Tabi Yavuz inşallah güvenilir biri çıkar hadi bakalım.

Arkadaşlar lütfen yorumlarınızı ve yıldızlarınızı unutmayın cidden yazmak çok zor bari emeğe saygı
Buda bir rica öpüldünüz

Öğretmen Ve Doktorun AşkıWhere stories live. Discover now