CONFESSION

122 15 18
                                    

Merhaba,  yeni bölüm ile karşınızdayım umarım hoşunuza gider. Bu bölüm kısa oldu ama sebebini son kısma yazdım okursanız anlarsınız ve de olaylar baya hızlı olabilir çünkü kitapları ayarlamaya çalışıyorum, iyi okumalar!

Kapıyı açtığımda Jimin oppa duvara tutunuyordu ama yerinde de hafiften sallanıyordu ona bir kaç adım yaklaştığımda sarhoş olduğunu anladım. Çünkü çok içki kokuyordu. "Jimin Oppa ne işin var burada?" dediğimde kafasını kaldırdı ve bana yamuk bir gülüş attı. "Seni özledim." dediğinde kaşlarımı çattım. "Sana itiraf edebilmem için içki içmem lazımdı, artık bu yükü tek başıma taşımaktan yoruldum. Beraber taşıyabilme umuduyla geldim." dediğinde onu içeri aldım. Komşular görür korkusuyla.  Ve onu salona taşıdım ne anlatacağını cidden merak etmiştim önemli bir şey olmalıydı. Onu koltuğa oturturdum bende yanına oturdum. Bana doğru döndü "Yuju ben seni ilk gördüğümden beri seviyorum." demesiyle gözlerim büyüdü. "Sana köpekler gibi aşığım. Ama artık çok yoruyor ve üzüyor bu yükü benimle paylaşamaz mısın?" dediğinde kalbim hızlanmaya başladı ve yanaklarım da kızarmaya başladı. "Oppa sarhoşsun saçmalıyorsun şuan." dediğimde kafasını sağa ve sola salladı. "Sarhoşlar her zaman doğruyu söylermiş güzelim."  bana güzelim demesiyle kalbim yine çok hızlı atmaya başlaması üzerine kaşlarımı çattım ne oluyordu bana "Tamam hemen cevap verme ben onu da beklerim." dediğinde hiç bir cevap vermeden ayağa kalkıp yukarı çıktım. Üzerine örtmesi için pike ve yastık alıp aşağı indim. "Hadi biraz uyu oppa yarın bunların hiç birisini hatırlamazsın." dediğimde yine kafasını sağa sola salladı. "Ben her şeyi hatırlarım." dediğinde yine bir şey demeden yukarı çıktım yatağıma girdiğimde bu gece uyuyamayacağımı çok iyi biliyordum

Evet,  bir bölümün daha sonuna geldik ama bu bölüm cidden kısa oldu bunun için üzgünüm ama okulum açıldı ve sınava son 3 ay kaldı bu yüzden çok bölüm atamayacağım ara sıra belki böyle kısa bölümler atarım. Herneyse diğer bölümde görüşmek üzere hoşçakalın.

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 MERMAİD--> SOWJİN  

PLATONIC//YUMIN✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن