B. Hoofdstuk1

15 2 0
                                    

'Oma! oma!'

Een klein meisje kwam de tuin in rennen recht op haar oma af. Ze sprong bij haar oma in de armen voor een knuffel. De oude vrouw glimlachte en knuffelde haar kleindochter terug 'Wat is er mijn kind?'

'Ik heb een olifant gezien! Zegt ze vol enthousiasme. Haar oma kijkt haar geamuseerd aan en glimlacht breed zoals elke oma die gewoon verliefd is op de fantasie van hun kleinkinderen. Want dat is toch gewoon adorable? 

'Oh echt waar? Maar wat leuk zeg! Heb je de olifant wel begroet?'

Het kleine meisje knikt hevig. 'Ja! Natuurlijk! Meneer de olifant was heel aardig. Hij heeft ons zelfs op de thee gevraagt!'

'Och wat leuk! Moeten we ook iets lekkers meenemen? Wel zo netjes, vind je niet?'

Allestie, het kleine meisje, knikt weer vrolijk en kan amper stil staan van enthousiasme. 'Zullen we  nu gelijk gaan?' vroeg ze daarom al springend.

Haar oma lacht zacht. 'Zodra ik klaar ben in de tuin, wat alleen maar sneller gaat met een paar extra handen natuurlijk. Weet jij er een paar?'

Allestie knikt serieus. 'Blijf hier. Ik ga even mijn gele schepje en harkje pakken!' zegt ze waarna ze zo snel als haar beentjes kunnen ze weg rent alsof iemand het laatste snoepje wil pakken en je die persoon voor moet zijn.

Met een grote glimlach keek oma haar na waarna met een beetje gemompel en gekreun weer ging zitten op de grond, want oh de gewrichten werken niet 100% meer op haar prachtige leeftijd van 83. Echter is ze nog steeds prima fit. Dat blijkt wel uit de vele wandeltochten.

____

Hey heyyy,

Leuk dat je nog leest!😋
Wat vinden jullie er t
ot nu toe van? Hopelijk bevalt het een beetje. Dit is dan het eerste hoofdstuk van het "basis" verhaal. Ik heb besloten het op kortere hoofdstukken te houden om het mezelf minder moeilijk te maken. Ook staat er bij de title van het hoofdstuk een "B" om aan te geven of dat verhaal bij de basislijn hoort of niet.

De volgende hoofdstukken gaan waarschijnlijk een beetje in het gedeelte "random" vallen en zullen dan ook de sprookjes en dergelijk zijn.
We zullen zien hoe het verhaal verder loopt.

Vergeet trouwens niet dit boek in je bibliotheek te zetten zodat je up to date blijft! ^-^
Altijd leuk😜

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Wonderful Storybook [On Hold]Where stories live. Discover now